...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Bakels Polska, materiał promocyjny

Ciasto owocowe na mące ryżowej

autor: BAKELS

kompozycja wykonana na bazie składników nie zawierających glutenu

warstwa 1 - CIASTO
GF Cake Mix 2000 g
Jaja 700 g
Olej 600 g
Woda 360 g

Przygotowanie
- połączyć składniki
- mieszać „łopatą” na niskich obrotach przez 4 min
- wyłożyć na blachę z papierem

UWAGA! - bezwzględnie należy przypilnować czasu mieszania, w przeciwnym przypadku ciasto może opaść po wypieku.


warstwa 2 - OWOCE
Owoce mrożone 1200 g

Przygotowanie
- na górę surowego ciasta wyłożyć owoce
- piec w T 180°C przez ok. 60 - 70 min przy otwartym kominie
- ostudzić

warstwa 3 - GALARETKA
Galaretka (gotowa) 3000 g

Przygotowanie
- wylać galaretkę na wierzch ciasta
- odstawić do stężenia



Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Bakels Polska

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji