...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Cocoart's, czyli 5 minut luksusu dla łasucha

Już jutro o godz. 10.00 w Łodzi otwarcie pierwszej butikowej cukierni!

Po Warszawie, Trójmieście, Katowicach i Krakowie przyszedł wreszcie czas na Łódź, która słynie z wysokiego poziomu sztuki cukierniczej! W końcu i to miasto doczekało się pierwszej butikowej cukierni. Już jutro wielkie otarcie Cocoart's! Co w niej znajdziecie? Oczywiście najlepsze produkty rzemiosła cukierniczego - monoporcje, torty, lody w przeróżnych smakach, kompozycjach i strukturach. Nie zabraknie też i czekolady!

 



To właśnie od czekolady zaczęła się cukiernicza fascynacja właścicielki lokalu - Darii Marszałek. Czekoladą zajmowała się ok 10 lat. Jako pracowniczka firmy Barry Callebaut zajmowała się głównie technologią produkcji, kreując w tym czasie swoje marzenie o własnej cukierni od podstaw. Jutro doczeka się oficjalnej finalizacji tego marzenia - w Łodzi odbędzie się oficjalne otwarcie lokalu.

 


- Pomysł był od zawsze, ale brakowało odwagi, którą dostaliśmy od przyjaciół - opowiada właścicielka. - Nie ma co ukrywać, że to właśnie z nimi siedzieliśmy godzinami, dopracowując każdy szczegół naszego planu. Każde spotkanie staraliśmy się urozmaicać jakimiś słodkościami. W końcu doszło do tego, iż nie musimy ju tego robić sami, ponieważ nasz 7 letni syn nas w tym najczęściej wyręcza - piecze i przygotowuje desery - opowiada Daria Marszałek.

 



Prócz syna nieocenioną pomocą był i jest dla niej mąż, również cukiernik, Adam Marszałek. To właśnie dzięki niemu poznała wysokie cukiernictwo, którego produkty oferuje w Cocoart's.

- To nie jest klasyczna cukiernia. Nie znajdziemy w niej tradycyjnych serników, jabłecznika itp. Chcemy pokazać cukiernictwo na innym poziomie smaku i wyglądu.

Brzmi obiecująco. Kto chce sprawdzić w praktyce jak wygląda nowoczesne cukiernictwo tworzone z pasją niech koniecznie zajrzy już jutro do Łodzi do Cocoart's przy ul. Okopowej 111. Otwarcie już o godz. 10.00.

 

 

Cocoart's

ul. Okopa 111, Łódź

Więcej informacji >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji