...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

#Connect2020 – konferencja o przyszłości branży słodyczy i przekąsek podczas targów ISM

Po raz pierwszy targi ISM i ProSweets organizują kongres # CONNECT2030 dla branży słodyczy i przekąsek. Eksperci innowacji przedstawią przyszłościowe rozwiązania z naciskiem na cyfryzację, sztuczną inteligencję i inteligentne opakowanie!

4 lutego 2020 r. W Kolonii wszystko będzie się kręcić wokół przyszłości branży słodyczy i przekąsek. „# CONNECT2030 - Future Summit for Sweets and Snacks” to nazwa nowego formatu ISM i ProSweets Cologne, który jest organizowany równolegle. Branża staje przed licznymi wyzwaniami. Zmienione zachowania zakupowe i komunikacyjne konsumentów, ekologiczne takie tematy, jak zrównoważony rozwój, przestrzeganie norm środowiskowych i społecznych w całym łańcuchu dostaw oraz coraz krótsze cykle innowacji to tylko kilka słów kluczowych. Tworzenie sieci staje się coraz silniejszym czynnikiem sukcesu.
Ale dokąd zmierza podróż, jakie nowe możliwości oferują rozwiązania cyfrowe i jakie nowe obszary biznesowe przygotowują firmę na przyszłość? W ramach wspólnego wydarzenia dla dostawców, producentów oraz handlu branży słodyczy i przekąsek # CONNECT2030 odpowie na te i inne pytania.


Wieczór poprowadzi ekspert od innowacji Nick Sohnemann, Future Candy. Dr Ulf Merbold, fizyk i były astronauta, wygłosi kolejne impulsy do rozwoju innowacji.

AGENDA „# CONNECT2030 – Future Summit for Sweets and Snacks”
- 16.00 - Rejestracja
- 16.30 - Powitanie Nick Sohnemann, Future Candy
- 16.40 - Wystąpienie Dr. Ulf Merbold, fizyk i były astronauta
- 17.30 - Przypadek biznesowy I: Inteligentne usługi i produkty danych w produkcji żywności, konsorcjum EVAREST
- 18.00 - Przypadek biznesowy II: produkcja udanych towarów konsumpcyjnych za pomocą sztucznej inteligencji i uczenia maszynowego, Som Choudhuri, współzałożyciel i dyrektor generalny Ai Palette, Singapur
- 18.30 - Przypadek biznesowy III: cyfrowy: siły przekształcające nasz przemysł, Döhler
- 19.00 - Kolacja Kapitanów

Inspirujące perspektywy dla branży słodyczy i przekąsek, renomowani prelegenci oraz intensywna sieć kontaktów w formie kolacji kapitańskiej czekają na odwiedzających targi.

TERMIN: 4 lutego 2020 r., godz. 16.00-20.30
GDZIE: kolońskie tereny targowe, Congress Center East, Congress Saal

Kontakt: connect2030@koelnmesse.de

Zapraszamy!

Bieżące wydanie czasopisma

Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji