...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Comprital, materiał promocyjny

Cykl szkoleń z firmą Comprital

Zapraszamy do cyklu szkoleń „Otwórz z nami lodziarnię" oraz szkolenia podstawowego z zakresu produkcji lodów "Podstawy lodziarstwa".

Miejsce: 
ATHENAEUM
Stanisławowo 52C, 05-180 Pomiechówek 
Ilość miejsc ograniczona

OTWÓRZ Z NAMI LODZIARNIĘ

Program

„start-up” punktu sprzedaży
- biznes plan
- typologia lokalu i produktów do sprzedaży
- marketing punktu sprzedaży
- sprzęt urządzenia i maszyny w lodziarni

zajęcia praktyczne
- dobór surowców
- zdefiniowanie rodzaju produkcji
- baza biała różne warianty produkcji
- produkcja lodów mlecznych
- produkcja sorbetów, lodów owocowych
- wykładanie lodów z frezera
- dekorowanie kuwet

Termin: szkolenie jednodniowe w godzinach 10:00-15:00

01.10.2019
09.10.2019
22.10.2019
13.11.2019
19.11.2019
03.12.2019


PODSTAWY LODZIARSTWA

Program

zajęcia teoretyczne
- podstawy technologii produkcji lodów
- składniki lodów i ich funkcje
- bilansowanie mieszanki
- struktura lodów
- wady lodów
- rodzaje komponentów do lodów
- dobór i zastosowanie

zajęcia praktyczne
- proces pasteryzacji
- produkcja lodów mlecznych
- produkcja sorbetów, lodów owocowych
- wykładanie lodów z frezera
- kompozycje smakowe
- dekorowanie kuwet


Termin: szkolenie jednodniowe w godzinach 10:00-15:00
02.10.2019
10.10.2019
23.10.2019
14.11.2019
20.11.2019
04.12.2019


Zapisy przyjmowane są na email: biuro@comprital.pl

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji