...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Savpol, materiał promocyjny

Czas na lody!

Sezon lodziarski nadchodzi wielkimi krokami, dlatego firma Savpol w marcu zorganizowała seminaria, które były doskonałą okazją do zapoznania się z ofertą produktową i technologiczną oraz najnowszymi rozwiązaniami w branży.

Tegoroczne seminaria lodziarskie odbyły się aż w 7 miastach: Czeladzi, Krakowie, Rzeszowie, we Wrocławiu, a także po raz pierwszy w Poznaniu oraz w Grudziądzu i Gdańsku. Spotkania zorganizowano we współpracy z partnerami Savpol, firmami: Fabbri 1905, Valmar Gobal, Miran Ice Cones, Coldelite, ICB Tecnologie, Callebaut, Werner & Mertz Professional oraz Malongo. W Grudziądzu i Gdańsku zaprezentowano również ofertę Comprital.



Podczas seminariów, które były podzielone na bloki tematyczne, można było zapoznać się z nowinkami technologicznymi, zobaczyć pracę maszyn niezbędnych w każdej lodziarni oraz poznać nowości produktowe, a także spróbować przygotowanych na miejscu wyrobów – deserów, lodów, czekolad oraz świeżo parzonej kawy Malongo.

Zarówno Fabbri, jak i Comprital prezentowały klasyczne i nowe smaki lodów, starały się przekazać swoje doświadczenia i pomysły tak, aby były one inspiracją do przygotowania witryn w nadchodzącym sezonie. Produkcja lodów na pokazach odbyła się z wykorzystaniem urządzeń Valmar Global i Coldelite. Firma Miran Ice Cones zaprezentowała wafle i posypki do lodów. Callebaut z kolei przybliżył uczestnikom inne koncepty, oczywiście z wykorzystaniem czekolady, które pozwolą rozszerzyć i uzupełnić ofertę lodziarni. Profesjonalne produkty, które ułatwiają utrzymanie czystości i higieny, znalazły się na seminariach dzięki firmie Werner & Mertz Professional. Spotkania w kilku miastach Polski umożliwiły także poznanie bogatej oferty ekspresów do kawy oraz nowości w ofercie Savpol – kawy Malongo, dostępnej zarówno w ziarnach, jak i w wygodnych podach. Wśród rozwiązań kawowych dużym powodzeniem cieszyły się między innymi ekspresy do kawy 1, 2, 3 Spresso, które pozwalają na zaparzenie smacznej kawy przy użyciu podów. To bardzo ciekawa propozycja również dla lodziarni, bowiem taką kawę może przygotować właściwie każdy.

Tegoroczne seminaria lodziarskie cieszyły się dużą popularnością. Zaprezentowano na nich innowacyjne produkty i rozwiązania dla lodziarni. Firma Savpol przekazała uczestnikom wiedzę i sprawdzone rozwiązania, które z pewnością będą użyteczne podczas przygotowań do zbliżającego się sezonu.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji