7 maja br. zakończyła się druga edycja cyklu szkoleń firmy Callebaut. Czekoladowe warsztaty prowadzili Michał Kleiber z firmy Callebaut oraz technolodzy firmy Savpol.
Podobne artykuły
Skok na głęboką czekoladę - jak zostać chocolatieremVEGE NOW - nowa tabliczka z Wawelu dla wegan i… nie tylko!Czekolady wzbogacone aktywnymi składnikamiW kwietniowej i majowej edycji szkoleń Uczestnicy, pod okiem Michała Kleiber z firmy Barry Callebaut oraz technologów firmy Savpol - Dariusza Kowalczewskiego (cukiernictwo) oraz Damiana Krępeć (HoReCa), zapoznali się z metodami produkcji pralin, deserów talerzowych oraz tortów.
Głównym celem trzyczęściowego szkolenia było zaprezentowanie zastosowań czekolad oraz innych produktów firmy Callebaut w produkcji cukierniczej i gastronomicznej.
Organizator dziękuje wszystkim Uczestnikom i ma nadzieję, że zajęcia zainspirowały Państwa do kreatywnego zastosowania czekolad w produkcji deserów, pralin czy wypieków.
Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy o telefoniczny kontakt z firmą lub z jej Przedstawicielami Handlowymi.