...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Savpol, materiał promocyjny

Czekoladowe warsztaty Savpol

7 maja br. zakończyła się druga edycja cyklu szkoleń firmy Callebaut. Czekoladowe warsztaty prowadzili Michał Kleiber z firmy Callebaut oraz technolodzy firmy Savpol.

W kwietniowej i majowej edycji szkoleń Uczestnicy, pod okiem Michała Kleiber z firmy Barry Callebaut oraz technologów firmy Savpol - Dariusza Kowalczewskiego (cukiernictwo) oraz Damiana Krępeć (HoReCa), zapoznali się z metodami produkcji pralin, deserów talerzowych oraz tortów.

Głównym celem trzyczęściowego szkolenia było zaprezentowanie zastosowań czekolad oraz innych produktów firmy Callebaut w produkcji cukierniczej i gastronomicznej.

Organizator dziękuje wszystkim Uczestnikom i ma nadzieję, że zajęcia zainspirowały Państwa do kreatywnego zastosowania czekolad w produkcji deserów, pralin czy wypieków.

Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy o telefoniczny kontakt z firmą lub z jej Przedstawicielami Handlowymi.

Bieżące wydanie czasopisma

W wakacyjnym Mistrzu Branży: Zdrowo i smacznie z Beatą Sadowską, zielona przyszłość cukiernictwa i świeżo mielona mąka w piekarniach.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji