...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Dekorowanie tortów z Kelvinem Chua - szkolenie w Akademii Słodka Pasja

Prosto z Malezji przyjedzie do Polski - jeden z najbardziej znanych dekoratorów na świecie - Kelvin Chua w październiku poprowadzi szkolenie, podczas którego przekona, że zdobienie tortów to sztuka przez duże "S"! Zapraszamy!

Daty jego kursów są rezerwowane z ponad rocznym wyprzedzeniem. Nic dziwnego - Kelvin Chua, założyciel Vinism Sugar Art nawet przez innych mistrzów słodkiego fachu uważany jest za prawdziwego artystę.Torty Kelvina to niezwykłe dzieła sztuki inspirowane licznymi podróżami, modą oraz malarstwem.

 

 



Wielokrotnie nagradzany na międzynarodowych konkursach, Kelvin zaprezentuje w Polsce trzy ze swoich projektów. Pierwszy, przypominający witraż, Fleur czyli tort z motywami kwiatowymi. W drugim dniu szkolenia wykonany zostanie Shanghai Splendour dekorowany przy użyciu lukru królewskiego, a trzeciego dnia imponujący tort Peacock, czyli Paw jeden z najbardziej popularnych dzieł malezyjskiego mistrza.

 

 




Szkolenie odbędzie się w Opolu i potrwa jeden dzień, od godziny 09:30 do 18 ( 8 godzin zegarowych) z krótka 30 minutową przerwą. Każdy z uczestników będzie miał do dyspozycji wszystkie potrzebne materiały do wykonania projektu przedstawionego na plakacie. Po zakończonym kursie będzie można zabrać prace ze sobą, razem z dyplomem ukończenia kursu.

Podana cena jest ceną brutto i zawiera również poczęstunek w formie napojów ( kawa, herbata, woda) i ciasta oraz dwudaniowy obiad w pobliskiej restauracji. 

Data: 5-6-7 pździernik 2015

Miejsce: ul. Szpitalna 17a, Opole

Cena: 1000 zł

Zapisy: akademiaslodkapasja@wp.pl, www.akademiaslodkapasja.pl, tel.: 602 733 046


Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji