...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Wiesheu Polska, materiał promocyjny

Dibas + Piccolo C – duet doskonały

Jedna stacja do wypieków, dwa najwyższej klasy piece, wiele możliwości dla piekarni i nie tylko…

Dwie dobrze znane na polskim i europejskim rynku firmy Wiesheu i Wachtel zdecydowały się na współpracę. W myśl hasła Better Together połączyły wiedzę, doświadczenie oraz… technologie. W efekcie na rynku pojawiła się nowa stacja do wypieków, odpowiadająca na najnowsze trendy i potrzeby. To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą otrzymać tradycję i innowację w jednym.

Stacja Dibas blue2 x Piccolo C to kombinacja dwóch innowacyjnych technologii pieczenia w jednej kompaktowej stacji piekarniczej. Idealna dla tych, którzy stawiają na wypiek tradycyjny i nowoczesny, na niezawodność i produkt premium. Wszystko dzięki obecności pieca konwekcyjnego i pieca pokładowego – flagowych urządzeń obu marek. Z każdego z nich wzięto to, co najlepsze.

 

Stacja wyposażona jest w intuicyjne sterowanie dotykowe i energooszczędne oświetlenie LED, które sprawiają, że pieczenie jest łatwiejsze niż kiedykolwiek wcześniej. Piec Dibas blue 2, ustawiony na szczycie stacji, oszczędza cenne miejsce w strefie wypieku dzięki unikatowym drzwiom, które znikają po otwarciu, pozostawiając więcej miejsca do pracy. Inteligentna technologia ActiveSteam łączy w sobie zalety pary rurowej i kaskadowej, co zapewnia idealny przepływ powietrza i dystrybucję pary dla najlepszego możliwego efektu pieczenia. Natomiast piec Piccolo daje nie tylko to co najlepsze w wypieku tradycyjnym, czyli prowadzonym w spokojnej atmosferze na szamocie kamiennym. W połączeniu z nowoczesnymi funkcjonalnościami pieców modułowych, jak. ICT Infrared Ceramic Technology (wypiek wykorzystujący technologie promieni podczerwonych), dzięki powłoce ceramicznej na wewnętrznych ścianach komory pozwala na jeszcze szybsze przenoszenie ciepła do wewnątrz ciasta. To rozwiązanie powoduje, że wypieki cechują się większą wilgotnością i mniejszymi wahaniami wagowymi, szybciej zwiększają również swoją objętość, a ich powierzchnia pozostaje elastyczna.

Te dwa systemy pieczenia, połączone w jedną stację piekarniczą, dają użytkownikom nieograniczone możliwości wypieków i największą elastyczność pracy na małej powierzchni. Produkt ten przeznaczony jest przede wszystkim do szeroko rozumianego wypieku sklepowego: piekarni, cukierni, baro-kawiarni czy lunchowni.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji