Jak w cukiernictwie dotrzymać kroku zmieniającym się trendom w florystyce? W tajniki tworzenia modnych kwiatów z masy cukrowej wprowadzi nas dekoratorka Iga Sarzyńska podczas szkoleń organizowanych w całej Polsce. Ambasadorka firmy Modecor ma również w planach 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego.
Podobne artykuły
Styl angielski z Igą Sarzyńską – nowy harmonogram szkoleń ModecorDodatkowe terminy szkolenia: Ręczne modelowanie figurekJarka Šípková i jej kwiat piwonii - szkolenie w Katowicach, 13 października 2017 r.Choć talent Igi Sarzyńskiej nie ma granic w kwestii dekorowania tortów i ciasteczek, to dla wielu jest ona niekwestionowaną specjalistką od kwiatów z masy cukrowej. W połowie września dekoratorka rozpocznie tour de Pologne z nowym programem szkoleń z cukierniczej florystyki. UWAGA! W harmonogramie warsztatów znalazły się 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego (6 października, 3 listopada).
Uczestnicy szkolenia będą pracować na surowcach i akcesoriach włoskiej firmy Modecor.
HARMONOGRAM SZKOLEŃ
15 września – Sempre, Pruszków (kwiaty projekt 1)
22 września – Nestor, Grudziądz (kwiaty projekt 1)
29 września – Global, Łódź (kwiaty projekt 1)
6 października – Nestor, Grudziądz (tort świąteczny)
14 października – Global, Łódź (kwiaty projekt 2)
27 października – Sweet Decor, Tarnowskie Góry (kwiaty projekt 2)
3 listopada – Global, Łódź (tort świąteczny)
Zapisy na szkolenia:
Global – tel. 606 569 029
Nestor – tel. 605 317 333
Sempre – tel. 519 020 042
Sweet Decor – tel. 508 110 009
Zapraszamy!