...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Florystyka na słodko i nie tylko – najnowsze szkolenia z Igą Sarzyńską

Jak w cukiernictwie dotrzymać kroku zmieniającym się trendom w florystyce? W tajniki tworzenia modnych kwiatów z masy cukrowej wprowadzi nas dekoratorka Iga Sarzyńska podczas szkoleń organizowanych w całej Polsce. Ambasadorka firmy Modecor ma również w planach 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego.

Choć talent Igi Sarzyńskiej nie ma granic w kwestii dekorowania tortów i ciasteczek, to dla wielu jest ona niekwestionowaną specjalistką od kwiatów z masy cukrowej. W połowie września dekoratorka rozpocznie tour de Pologne z nowym programem szkoleń z cukierniczej florystyki. UWAGA! W harmonogramie warsztatów znalazły się 2 szkolenia z dekorowania tortu świątecznego (6 października, 3 listopada).

Uczestnicy szkolenia będą pracować na surowcach i akcesoriach włoskiej firmy Modecor.

HARMONOGRAM SZKOLEŃ

15 września – Sempre, Pruszków (kwiaty projekt 1)
22 września – Nestor, Grudziądz (kwiaty projekt 1)
29 września – Global, Łódź (kwiaty projekt 1)
6 października – Nestor, Grudziądz (tort świąteczny)
14 października – Global, Łódź (kwiaty projekt 2)
27 października – Sweet Decor, Tarnowskie Góry (kwiaty projekt 2)
3 listopada – Global, Łódź (tort świąteczny)

Kwiaty projekt 1

Kwiaty projekt 2

Tort świąteczny

Zapisy na szkolenia:
Global –  tel. 606 569 029
Nestor – tel. 605 317 333
Sempre – tel. 519 020 042
Sweet Decor – tel. 508 110 009

Zapraszamy!

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji