...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Food Lab Studio - największe studio kulinarne w Polsce już otwarte!

29 października na warszawskim Mokotowie ponad 100 gości z branży gastronomicznej, eventowej i medialnej świętowało oficjalne otwarcie nowoczesnego i wszechstronnego studia kulinarnego Grzegorza Łapanowskiego - Food Lab Studio.

29 października 2015 roku spełniło się wielkie marzenie znanego kucharza i dziennikarza - Grzegorza Łapanowskiego. Oficjalnie otwarł własne studio kulinarne, w którym już odbywają się szkolenia. Podczas uroczystego otwarcia zaprezentowano dotychczasowy dorobek zarówno Food Lab Studio, jak i firmy Grzegorz Łapanowski Grupa Kulinarna. Od momentu powstania firm do dziś założycielowi, udało się zgromadzić bardzo bogate portfolio, na które składa się współpracą z blisko 160 firmami oraz organizacja około 400 eventów. Wśród zrealizowanych projektów studio ma na swoim koncie, m.in.: wernisaże, warsztaty i pokazy kulinarne, life cooking, wykłady, sesje fotograficzne, spotkania branżowe oraz konferencje prasowe.

 

 



Partnerami oficjalnego otwarcia Food Lab Studio były firmy: Tefal (partner strategiczny) oraz BoConcept, The Glenlivet, Ostoya, Wyborowa, Cerville Investments, Baziółka, Kofi Brand, Barnes&Watson oraz Marwit.

 



Największe kulinarne studio w Polsce

Food Lab Studio zajmuje prawie 400 m2 profesjonalnie wyposażonej przestrzeni kulinarnej, na której przygotowano stanowiska pracy dla 40 osób, jadalnię oraz bibliotekę z ponad tysiącem książek kucharskich. Studio urzeka także industrialnym i skandynawskim klimatem, a także domową atmosferą.

Twórcą studia jest Grzegorz Łapanowski - miłośnik dobrego i zdrowego jedzenia, który swoją pasją i doświadczeniem pragnie dzielić się z innymi. Dzięki temu powstało wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Polski, stworzone przez i dla pasjonatów sztuki gotowania. Siłą Food Lab Studio są ludzie, którzy je tworzą – jest to grupa składająca się z miłośników gotowania oraz specjalistów od organizacji eventów i marketingu.

 

 

Więcej informacji i oferta szkoleń: Food Lab Studio oraz Facebook/FoodLabStudio

 

 

Zdjęcia: Food Lab Studio

 

Bieżące wydanie czasopisma

Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji