...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Gelato Festival Challenge 2019 - wyniki eliminacji

Solony kokos podbił podniebienia jury eliminacji Gelato Festival Challenge 2019. Czyżby to kolejny hit nadchodzącego sezonu? Poznaj lodziarskie trendy i nazwiska zwycięzców!

Mango wciąż na topie! Pojawiło się w niejednej kuwecie uczestników III edycji polskich eliminacji Gelato Festival Challenge 2019. A jednak to solony kokos zapewnił zwycięzcom miejsce na podium. W ocenach jurorów smak tych lodów wyprzedził 12 innych, które 11 kwietnia br. powstały w siedzibie Primulatora w Łodzi. Jego autorzy,Jan i Ewa Grzeczka z Cukierni J. Grzeczka , dodali do zwycięzkich lodów również mango i owoc yuzu. 

 

 

Drugie miejsce przypadło w udziale Paulinie Pieczykolan z lodziarni Artisan Szczecin. Był to sorbet z rokitnika i mango z variegato z kwiatu meksykańskiego kaktusa.

 

 

 

Nagroda Next Generation (przyznawana uczestnikom do 30 roku życia) powędrowała do rąk Doroty Lis -z Cukierni Szorski, któraprzygotowała lody pod smakowitą nazwą "Boska pistacja".

 

 

Wśród uczestników kolejny raz pojawił się Mistrz Lodziarstwa z Lodziarni pod Orzechem, czyli Tomasz Szypuła w towarzystwie swojego pomocnika i syna, Karola :-D Rodzinny team z Baborowa przygotował lody "Sweet Honey" , czyli lody wykonane z miodu lipowego i spadziowego pochodzące z lokalnych pasiek, przełożone sosem z malin, świeżą miętą pieprzową z własnego ogródka.

 


Przemysław Boliński z lodziarni Bistro Restauracja Katarynka zaskoczył smakiem twarożka ze szczypiorkiem (lody wykonane na bazie mlecznej z dodatkiem twarogu oraz dekoracji z nowalijek).

 

 

 

Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników oraz zwycięzców! 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Mistrzu Branży milenialsi rządzą i opowiadają: Maciej Majzon-Wójtowicz o pracy na wysokościach i ciągłym uczeniu się czekolady, Justyna Roszkowska o tworzeniu Pochlebnie, a Joel Kroeker o chlebie pobudzającym do myślenia. Sprawdzamy też RUBY (czekoldę milenialsów!) okiem fachowców i modne trendy w tortach.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji