dodano , Redakcja AU

Gelato Festival Challenge – polskie eliminacje

10 kwietnia podczas Gelato Festival Challenge zwycięski smak lodów zadecyduje, kto dostanie się do europejskiego finału słynnego lodziarskiego konkursu. Wyślij swoje zgłoszenie!

Już po raz drugi w Polsce odbędą się eliminacje do mistrzostw świata w produkcji gelato! Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w europejskim finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „World’s Best Gelato!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach. 10 kwietnia w Łodzi stań do walki z 24 uczestnikami. Jakie czeka cię zadanie? Każdy z uczestników w czasie 30 min.wykona  jedną porcję lodów w pracowni Primulator. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.

 

 

Konkurs odbędzie się 10 kwietnia 2018 r. w biurze Primulator w Łodzi (ul. lodowa 128). Start o godzinie 9:00. Wszyscy uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie. Każdy uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem. 10 kwietnia 2018 r. o godzinie 18.30 odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.

 

 

Zgłoszenia należy wysłać do 20 marca 2018 r. Wypełniony formularz prześlij na adres gelato@primulator.pl lub piotr.lamenta@primulator.pl. Potwierdzenie udziału otrzymacie do 1 kwietnia. 

W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta, tel. 502 197 689.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji