...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Gelato Festival Challenge – polskie eliminacje

10 kwietnia podczas Gelato Festival Challenge zwycięski smak lodów zadecyduje, kto dostanie się do europejskiego finału słynnego lodziarskiego konkursu. Wyślij swoje zgłoszenie!

Już po raz drugi w Polsce odbędą się eliminacje do mistrzostw świata w produkcji gelato! Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w europejskim finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „World’s Best Gelato!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach. 10 kwietnia w Łodzi stań do walki z 24 uczestnikami. Jakie czeka cię zadanie? Każdy z uczestników w czasie 30 min.wykona  jedną porcję lodów w pracowni Primulator. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.

 

 

Konkurs odbędzie się 10 kwietnia 2018 r. w biurze Primulator w Łodzi (ul. lodowa 128). Start o godzinie 9:00. Wszyscy uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie. Każdy uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem. 10 kwietnia 2018 r. o godzinie 18.30 odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.

 

 

Zgłoszenia należy wysłać do 20 marca 2018 r. Wypełniony formularz prześlij na adres gelato@primulator.pl lub piotr.lamenta@primulator.pl. Potwierdzenie udziału otrzymacie do 1 kwietnia. 

W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta, tel. 502 197 689.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Mistrz Branży na Gwiazdkę, czyli czekolada mistrzów, ferment w cukiernictwie i siła fińskiego piekarstwa. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba...

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji