czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Głosuj na najlepszą recepturę Mistrza i Ucznia w wielkanocnym Plebiscycie – do 25 marca 0

dodano ,Redakcja AK

Bez wątpienia autorzy zgłoszonych receptur postarali się, by Wielkanoc w tym roku była na bogato! Zobacz propozycje doświadczonych technologów i mistrzów oraz ambitnych uczniów, którzy od kilku tygodni zabiegają o głosy Czytelników. Głosować można do 25 marca. Zapraszamy!

W naszych Plebiscytach jurorami są wyłącznie internauci, którzy wybierają najciekawsze receptury. Największa liczba głosów decyduje o zwycięstwie. O głosy czytelników zabiegają zarówno Mistrzowie (w tej kategorii gościmy mistrzów, technolgów i blogerów), jak i Uczniów (kształcących się w zawodzie piekarza, cukiernika i kucharza). Dla Uczestników Plebiscytu oraz Głosujących przygotowaliśmy miłe niespodzianki.

Żeby zagłosować w Plebiscycie, nie trzeba rejestrować się w portalu. Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.

Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby odebrać mail i kliknać „Link potwierdzający oddanie głosu” oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu).

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU >>

1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie

2. Wybierz 1 recepturę w obu kategoriach:
- 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza”
- 1 w kategorii „Receptura Ucznia”

3. Na końcu potwierdź głosy

 

 

 


Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe