...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Gluten Free Expo, czyli dwa dni bezglutenowego święta

Producenci żywności bezglutenowej, a także firmy, które dopiero rozważają wejście na bezglutenowy rynek, wkrótce będą mieli okazję na własne oczy zobaczyć ogromną grupę potencjalnych klientów. 22-23 maja br. w Warszawie odbędzie się 3. edycja specjalistycznych targów Gluten Free Expo!

Gluten Free Expo to największe w Europie Środkowo-Wschodniej specjalistyczne targi, organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Impreza jak zawsze jest połączona z Międzynarodowym Dniem Celiakii. Z każdą edycją targi przyciągają ogromne rzesze zwiedzających, dlatego w tym roku impreza potrwa aż dwa dni. Odbędzie się jak zawsze w Hotelu Gromada w Warszawie.

Targi są skierowane do producentów żywności, do właścicieli restauracji i ośrodków wypoczynkowych, do osób chorych na celiakię i uczulonych na gluten, do dzieci i młodzieży na diecie bezglutenowej. 

Konkurs na najsmaczniejsze pieczywo bezglutenowe

Jednym z kulminacyjnych punktów Gluten Free Expo będzie rozstrzygnięcie konkursu na najsmaczniejsze pieczywo bezglutenowe w Polsce. Klienci wybiorą je z oferty kilku producentów specjalistycznej żywności. Ocenią zarówno pieczywo świeże, jak i paczkowane, o długim terminie przydatności do spożycia.

Bezglutenowa kuchnia Karola Okrasy

Podczas Gluten Free Expo przewidziane są wykłady naukowe lekarzy i dietetyków, prezentacje kilkudziesięciu stoisk polskich i zagranicznych producentów, degustacje, konkursy oraz strefa dziecka. Swoją ofertę zaprezentują także hotele, pensjonaty i restauracje należące do programu Menu bez Glutenu (www.menubezglutenu.pl) oraz wydawnictwa publikujące książki o celiakii i diecie bezglutenowej. W programie także pokaz kulinarny Karola Okrasy, bezpłatne porady lekarzy i dietetyków.

Targi są organizowane co dwa lata, więc to wyjątkowe spotkanie producentów i klientów. To okazja do poznania potrzeb osób na diecie bezglutenowej, do rozeznania rynku. To też doskonałe miejsce, by zdobyć u źródła informacje na temat uruchomienia bezglutenowej produkcji.

***

Miejsce i czas: 22-23 maja w Hotelu Gromada w Warszawie, ul. 17 Stycznia 32 (Okęcie).
Piątek, 22 maja, targi otwarte w godzinach: 10-18.00
Sobota, 23 maja, godz.: 10-17.00.
WSTĘP WOLNY.

 

Mistrz Branży patronuje targom Gluten Free Expo.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji