...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Gorąco Polecam Piekarnia - pierwszy lokal w ramach nowego konceptu już otwarty

Zapach świeżo wypieczonego chleba, drewniane lady, tradycyjny chleb, jaki pamiętamy sprzed lat - taka jest wizja nowego konceptu w ramach Enata Bread, marki Gorąco Polecam Piekarnia. Pierwszy pilotażowy lokal został otwarty na warszawskim Natolinie.

– To cudowny powrót do przeszłości w nowoczesnym wydaniu – mówi Bartłomiej Rychcik, prezes Enata Bread. – Każdy z nas tęskni za małą osiedlową piekarnią. Za kolorem rumieniącego się chleba. Za zapachem, który wypełniał ulice, place zabaw, mieszkania. Gorąco Polecam Piekarnia czerpie garściami z tamtych doświadczeń. Klientom oferuje bogate menu z atrakcyjnymi cenami.

 


Nowy design przypomina pachnące piekarnie sprzed lat, z dużymi przeszkleniami, jasnymi płytkami na ścianach, drewnianymi ladami i dużym wyborem pieczywa, przede wszystkim chleba - tradycyjnego i na naturalnym zakwasie. W menu pierwszego lokalu Gorąco Polecam Piekarnia znalazły się chleby (20 rodzajów, w tym żytnie na zakwasie i maślance), bułki, bagietki (w tym paluchy bawarskie), kanapki, drożdżówki, a także francuskie wypieki i różnego rodzaju słodkości. Jest też Regał Smakosza z wysokiej jakości wędlinami, nabiałem (z dużym wyborem serów), jajkami i naturalnymi sokami, co daje połączenie piekarni i mini delikatesów z codziennymi pomysłami na śniadanie czy kolację. 

 


Kolejne lokale w ramach marki Gorąco Polecam Piekarnia mają mieścić się na osiedlach w dużych miastach, na początek w Warszawie.

Przypomnijmy: grupa Enata Bread kierowana przez Bartłomieja Rychcika obejmuje marki takie jak Bakery, Bread & Juice i Gorąco Polecam, a obecnie również nowy koncept Gorąco Polecam Piekarnia. Wszystkie opierają się na rzemieślniczym piekarstwie, w nowoczesny sposób łączą piekarnie ze śniadaniowniami, cukierniami czy miejscami spotkań.


źródło: mat. pras. Enata Bread


Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji