...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , HERT, materiał promocyjny

Hert zaprasza na spotkanie nt.: Zalety mrożenia - 21.06.2016, Wraszawa, ul. Odlewnicza 4a

Będą: fakty i mity o mrożeniu, produkcja „na żywo” wysokiej jakości pieczywa przeznaczonego do mrożenia, w tym wyprodukowanego z użyciem zakwasów i podmłód oraz efekty mrożenia ciast cukierniczych, drożdżówek i chleba.

Spotkanie poświęcone będzie tematyce mrożenia, magazynowania i odtajania wyrobów piekarsko-cukierniczych  oraz produkcji wysokiej jakości pieczywa, zgodnie z obecnymi trendami, czyli zdrowego i z naturalnych surowców.

Na spotkaniu przedstawimy fakty i obalimy mity o mrożeniu wyrobów piekarsko-cukierniczych.

Poruszymy m. in.  takie aspekty mrożenia jak jakość i koszt wytworzenia produktu, logistyka,  wykorzystanie możliwości wypiekowych piekarni, różnicowanie i elastyczność asortymentu.

Pokażemy „na żywo” produkcję wysokiej jakości pieczywa przeznaczonego do mrożenia, w tym wyprodukowanego z użyciem zakwasów i podmłód oraz efekty mrożenia ciast cukierniczych, drożdżówek i chleba.

Dobór i zastosowanie maszyn i urządzeń będzie miał na celu uzyskiwanie wysokiej jakości wyrobów,  powtarzalnej, szybkiej produkcji oraz ograniczenie pracy i błędów człowieka.

zobacz >>

 

Warszawa, 21 czerwca
od godz. 11:00, w siedzibie Hert, ul. Odlewnicza 4a w Warszawie

PROGRAM:
11:00 Część teoretyczna:
           Przedstawienie firm: Merkur, Credin, Hert.
           Wszystko o mrożeniu, magazynowaniu i odtajaniu. - P. Sieracki, R. Olewczyński, Hert
12:00 Przerwa kawowa
12:30 Pokazy produkcji:
           - Produkcja zakwasów i podmłód - fermentatory Hematronic
           - Formowanie pieczywa  - linia do pieczywa Crustica oraz do bułek Selecta
           - Mrożenie szokowe - Hert System
           - Wypiek - piec obrotowy Rototherm, piec sklepowy Kolb
Produkty:
           - Pieczywo Premium
           - Pieczywo słodkie - drożdżówki
           - Składane ciasta cukiernicze
14:00 Lunch
14:30 Podsumowanie i ocena wypieków.


Informacja i potwierdzanie udziału w spotkaniu:
marketing@hert.pl
tel.: 508 023 946; 508 090 379; 664 115 064

http://www.hert.pl/zalety_mrozenia_21.06.2016,_hert,_warszawa_id_860.html

Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji