czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

I Ty zostań mistrzem owocowych specjałów! 0

dodano ,Redakcja AU

Wymyśliłeś niebanalną recepturę na chleb z daktylami? A może jesteś mistrzem serwowania letnich orzeźwiających deserów? Nie czekaj! Podziel się swoim talentem i weź udział w majowym Plebiscycie Mistrza Branży. Zdobądź nagrody i tytuł mistrza!

Do udziału w naszym kolejnym plebiscycie zapraszamy wszystkich młodych adeptów cukiernictwa oraz piekarstwa, którzy chcą zaprezentować wyjątkowe receptury wypieków na słodko, deserów oraz pieczywa z owocami.
Wszystkie nadesłane propozycje, które będą przygotowane według poniższej specyfikacji, zostaną opublikowane w zakładce Plebiscyty. O tytuł najlepszej receptury zadecydują Czytelnicy portalu www.MistrzBranzy.pl, którzy będą mogli głosować od 5 maja do 5 czerwca 2015 r. Dla zwycięzców Redakcja Mistrza Branży przewidziała dyplomy oraz atrakcyjne nagrody!

 


Do zamieszczenia materiałów w portalu potrzebujemy:
- tytuł receptury
- imię i nazwisko osoby, która wykonała recepturę
- nazwę szkoły
- imię i nazwisko nauczyciela prowadzącego
- składniki
- sposób wykonania
- zdjęcie/zdjęcia produktu w dobrej jakości nadające się również do druku.

Przykładowa receptura -> tutaj


Na propozycje receptur w kategorii Receptura Ucznia czekamy do 30 kwietnia br. Materiały prosimy przesłać na adres: a.siejka@MistrzBranzy.pl

Głosowanie rozpocznie się w pierwszych dniach maja. Plebiscyt zostanie rozstrzygnięty 5 czerwca br.

Razem przywitajmy lato owocowo i kolorowo!

Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe