...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

II Mistrzostwa Polski na Pralinę

Polskie smaki - tak brzmi temat 2. edycji wyjątkowego wydarzenia, którego finał już w marcu w Katowicach.

Jedyne takie wydarzenie na skalę krajową, czyli konkurs dla mistrzów czekolady, odbędzie się 19. marca 2023 w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach podczas 11. edycji SweetTargów. Tym razem finaliści będą musieli od podstaw wykonać pralinę nawiązującą smakiem, kolorystyką lub kształtem do polskich tradycji kulinarnych. Jury pod przewodnictwem Michała Iwaniuka wybierze te najlepsze, oceniając technikę, estetykę, a przede wszystkim sam smak praliny. 

 

 

Pierwszy etap konkursu odbywa się w formie online - należy przesłać do weryfikacji kartę zgłoszeniową oraz recepturę. W konkursie może brać udział zarówno profesjonalista, pasjonat lub uczeń szkoły branżowej (za zgodą opiekuna). Na zwycięzców czekają nagrody ufundowane przez partnera wydarzenia -  markę Terravita i Bellaria, a także sponsorów markę ICAM oraz Beskid Chocolate. 

Pobierz kartę zgłoszeniową >>> KLIK!

SweetTargi >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji