...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Indywidualne szkolenia w AKADEMII LODOWE INSPIRACJE

Chcesz produkować rzemieślnicze lody na mistrzowskim poziomie? Szukasz wiedzy, która pozwoli Ci tworzyć autorskie gelato i wyróżnić się na rynku? A może szykujesz się do otwarcia własnej lodziarni i potrzebujesz solidnych podstaw, chcesz poznać technologię produkcji, umieć wybrać surowce i sprzęt?

Potrzebujesz szkolenia, ale wolisz naukę indywidualną? Ta propozycja jest dla Ciebie!

Tomasz Szypuła, Mistrz Polski w Lodziarstwie 2017 r., uczestnik Coppa del Mondo della Gelateria 2018, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie oraz rodzinnej lodziarni „Miś” w Raciborzu zaprasza na autorskie szkolenia z lodziarstwa rzemieślniczego. Miejsce szkoleń: Lodziarnia Baborów.

Zakres szkolenia indywidualnego dla początkujących:
– podstawy produkcji lodów,
– etapy produkcji lodów,
– wybór składników i ich właściwości,
– wybór i omówienie sprzętu do produkcji lodów,
– podstawa tworzenia receptur,
– przygotowanie lodów o klasycznych smakach.

Zakres szkolenia indywidualnego dla zaawansowanych:
– bilansowanie lodów mlecznych i owocowych,
– komponowanie lodów autorskich.



Szkolenia z mistrzem Tomaszem Szypułą gwarantują indywidualne podejście do uczestnika i są dopasowane do potrzeb konkretnej lodziarni.

Szkolenia trwają od listopada 2018 roku do końca lutego 2019 r.
Zadzwoń, tel. 661 116 128, i zamów szkolenie już dziś.

 



Bieżące wydanie czasopisma

Dariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji