Chcesz produkować rzemieślnicze lody na mistrzowskim poziomie? Szukasz wiedzy, która pozwoli Ci tworzyć autorskie gelato i wyróżnić się na rynku? A może szykujesz się do otwarcia własnej lodziarni i potrzebujesz solidnych podstaw, chcesz poznać technologię produkcji, umieć wybrać surowce i sprzęt?
Podobne artykuły
Akademia Umiejętności Inspiracja firmy Barbara Luijckx zaprasza na wyjątkowe wydarzenieDlaczego i z czego warto się szkolićZapraszamy na webinarium CSB-System!Potrzebujesz szkolenia, ale wolisz naukę indywidualną? Ta propozycja jest dla Ciebie!
Tomasz Szypuła, Mistrz Polski w Lodziarstwie 2017 r., uczestnik Coppa del Mondo della Gelateria 2018, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie oraz rodzinnej lodziarni „Miś” w Raciborzu zaprasza na autorskie szkolenia z lodziarstwa rzemieślniczego. Miejsce szkoleń: Lodziarnia Baborów.
Zakres szkolenia indywidualnego dla początkujących:
– podstawy produkcji lodów,
– etapy produkcji lodów,
– wybór składników i ich właściwości,
– wybór i omówienie sprzętu do produkcji lodów,
– podstawa tworzenia receptur,
– przygotowanie lodów o klasycznych smakach.
Zakres szkolenia indywidualnego dla zaawansowanych:
– bilansowanie lodów mlecznych i owocowych,
– komponowanie lodów autorskich.
Szkolenia z mistrzem Tomaszem Szypułą gwarantują indywidualne podejście do uczestnika i są dopasowane do potrzeb konkretnej lodziarni.
Szkolenia trwają od listopada 2018 roku do końca lutego 2019 r.
Zadzwoń, tel. 661 116 128, i zamów szkolenie już dziś.