...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Jacopo Chelli, Giacomo Schiavon oraz boskie gelato w Vegagastro

Chcesz nauczyć się produkować prawdziwe gelato? A może potrzebujesz już zaawansowanej wiedzy lodziarskiej? Od 9 marca ruszają 3 bezpłatne szkolenia lodziarskie w Vegagastro w Słupsku, które spotkają się z Twoimi oczekiwaniami.

Przed nami kolejny cykl BEZPŁATNYCH warsztatów lodziarskich z włoskimi mistrzami Giacomo Schiavon i Jacopo Chelli! Szykuj się na dawkę rzetelnej i fachowej wiedzy, sporo inspiracji oraz na degustację świeżo robionych lodów. To będzie również świetna okazja, żeby zobaczyć doświadczonych lodziarzy przy pracy, a także możliwość zadania nurtujących pytań.

Dwóch szkoleniowców, dwa tematy i trzy szkolenia:

9-10 marca: ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa – to, co każdy powinien wiedzieć
11 marca: szkolenie dla zaawansowanych – Trudne sprawy i bilansowanie na wyższym poziomie
12-13 marca: ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa – to, co każdy powinien wiedzieć

Podczas szkoleń dowiesz się:

Czym różnią się gelato od innych lodów?
Jak prawidłowo bilansować lodów?
Jaką charakterystykę mają i jakie funkcje pełnią m.in. cukry, tłuszcze i proteiny.
Jak wyprodukować lody naturalne?
Jak wyprodukować lody z alkoholem?
Czy można wyprodukować lody bez stabilizatorów i emulgatorów?
Jak wygląda prawidłowy proces produkcji?
Jaką wybrać dla siebie technologię produkcji?
Jak zbudować recepturę od podstaw?
Jak uniknąć najczęściej popełnianych błędów?
Czy sprzęt produkcyjny wpływa na jakość lodów?
Jak dobrać maszyny do swoich potrzeb?

MIEJSCE SZKOLEŃ
Vegagastro, ul. Miedziana 8, Włynkówko, 76-200 Słupsk

Więcej informacji oraz zgłoszenia prosimy kierować na adres: iwona@vegagastro.pl

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji