...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Jak kanapki, to tylko do Pan'a Kanapki!

Wbrew pozorom jeśli chodzi o zainteresowanie rodzajami pieczywa nie obserwujemy jakichś spektakularnych zmian na przestrzeni ostatnich lat. Oczywiście są tacy, którzy tradycyjnie hołubią pieczywo pszenne białe, są też klienci, którzy skłaniają się ku różnego rodzaju wariantom pieczywa pełnoziarnistego.

Jedną z istotniejszych zmian, którą zauważyliśmy jest jedynie to, że coraz częściej klienci pytają o pieczywo bezglutenowe. Ma to zapewne związek z rozwijającą się nietolerancją glutenu (celiakia), jak i prawdopodobnie mody na dietę bezglutenową.

W ofercie mamy więc zarówno kanapki na bazie bagietki, ciabatt, ale także klasycznych kajzerek. Zrezygnowaliśmy za to z bułek „z przedziałkiem” – te istotnie cieszyły się coraz mniejszym zainteresowaniem. Na specjalne życzenie przygotowujemy nasze wyroby na pieczywie bezglutenowym. Oferujemy zarówno kanapki śniadaniowe (składane), które funkcjonują u nas jako samodzielny produkt: https://pankanapka.pl/kategoria-kanapki-pakowane, ale także jako główny składnik tzw. lunchboxów (lunch boxów), czyli zestawów do zabrania w podróż: https://pankanapka.pl/lunchbox-zestawy-podrozne.

 

Naszym sztandarowym produktem, który stanowi istotne uzupełnienie specjalności zakładu czyli przekąsek finger food są kanapki koktajlowe: https://pankanapka.pl/kanapki-koktajlowe. Te drobne dekorowane kanapeczki wykonujemy na bazie bagietki typu Fitness, to jest mieszanki pieczywa białego i z pełnego przemiału, dekorowanego ziarnami zbóż. Jest to obowiązkowy zestaw na domówkę, przyjęcie biznesowe, event czy też letnie garden party. Kanapki te od lat cieszą się znaczącym zainteresowaniem wśród naszych klientów. Jeśli mielibyśmy wskazywać nasz bestseller wśród produktów kanapkowych, to na pewno będą nim właśnie kanapki koktajlowe (niesłusznie czasem nazywane dekoracyjnymi, a przecież niczego nim nie dekorujemy ??).

Z naszych ofert korzystają zarówno klienci indywidualni jak i firmowi. W ostatnich kilkunastu miesiącach stęskniliśmy się zwłaszcza za tymi ostatnimi, ponieważ pandemia Covid mocno zredukowało obsadę w biurach oraz liczbę spotkań biznesowych. Na szczęście to już powoli się zmienia, biura się „odmrażają”, a my szykujemy kilka niespodzianek dla naszych stałych klientów, w tym dotyczące nowych rodzajów pieczywa. Ale o tym sza!

Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji