czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Jak stworzyć tortowe dzieło, czyli wyjątkowe pokazy Master Martini na Bakepol 2017 0

dodano ,Redakcja PS

Rafał Macała, Anna Daraż oraz Damian Wiśniewski - to między innymi ci mistrzowie pokażą najnowsze trendy i techniki dekorowania tortów na stoisku Centrum Kreacji Master Martini na targach Bakepol już we wrześniu!

Targi Bakepol już niebawem! Od 9 do 12 września warto być w Lublinie. I na hali targowej koniecznie odwiedzić Pawilon A, gdzie na stoisku 21 Centrum Kreacji Master Martini odbędą się mistrzowskie pokazy, które zadowolą najbardziej wymagających cukierników. 9 września od godzin porannych pokaz swoich umiejętności zaprezentują trenerzy z Centrum Kreacji jak również zaproszeni goście specjalni:  Anna Daraż, Damian Wiśniewski oraz Rafał Macała. Tych nazwisk nie trzeba nikomu przedstawiać - to znani i cenieni w branży mistrzowskie cukiernictwa, którzy pokażą najróżniejsze techniki dekorowania tortów, w tym jadalne figurki, ozdoby z karmelu oraz tort antygrawitcyjny!

Anna Daraż - sugarcrafter, mistrz stylu angielskiego, juror, prowadzi Pracownię Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho”

Damian Wiśniewski - specjalizuje się w tworzeniu rzeźb i figur w masach cukrowych, czkoladzie i dragancie

Piotr Jastrzębski - cukiernik, technolog i doradca handlowy w Master Martini Polska

Sebastian Szmyd - wykładowca Centrum Kreacji Master Martini Polska, uczestnik i juror międzynarodowych konkursów cukienriczych

Rafał Macała - mistrz cukiernictwa, współzałożyciel firmy Galeria Tortów Artytycznych w Krakowie, pasjonat wykonawstwa w karmelu i dragancie


Program prezentacji cukierniczych:
11.00-11.45 - cake desing-figurki – Ania Daraż (Niezłe Ciacho)
12.00-12.45 - monoporcje, desery - Piotr Jastrzębski (Master Martini)
13.00-13.45 - antygrawitacyjny tort 3D - Damian Wiśniewski (Creative Pastry Chef)
14.00-14.45 - wyroby czekoladowe-praliny i czekoladki - Sebastian Szmyd (Master Martini)
15.00-15.45 - eksponat z karmelu -  Rafał Macała (Pracownia Tortów Artystycznych)

Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe