...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Jak stworzyć tortowe dzieło, czyli wyjątkowe pokazy Master Martini na Bakepol 2017

Rafał Macała, Anna Daraż oraz Damian Wiśniewski - to między innymi ci mistrzowie pokażą najnowsze trendy i techniki dekorowania tortów na stoisku Centrum Kreacji Master Martini na targach Bakepol już we wrześniu!

Targi Bakepol już niebawem! Od 9 do 12 września warto być w Lublinie. I na hali targowej koniecznie odwiedzić Pawilon A, gdzie na stoisku 21 Centrum Kreacji Master Martini odbędą się mistrzowskie pokazy, które zadowolą najbardziej wymagających cukierników. 9 września od godzin porannych pokaz swoich umiejętności zaprezentują trenerzy z Centrum Kreacji jak również zaproszeni goście specjalni:  Anna Daraż, Damian Wiśniewski oraz Rafał Macała. Tych nazwisk nie trzeba nikomu przedstawiać - to znani i cenieni w branży mistrzowskie cukiernictwa, którzy pokażą najróżniejsze techniki dekorowania tortów, w tym jadalne figurki, ozdoby z karmelu oraz tort antygrawitcyjny!

Anna Daraż - sugarcrafter, mistrz stylu angielskiego, juror, prowadzi Pracownię Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho”

Damian Wiśniewski - specjalizuje się w tworzeniu rzeźb i figur w masach cukrowych, czkoladzie i dragancie

Piotr Jastrzębski - cukiernik, technolog i doradca handlowy w Master Martini Polska

Sebastian Szmyd - wykładowca Centrum Kreacji Master Martini Polska, uczestnik i juror międzynarodowych konkursów cukienriczych

Rafał Macała - mistrz cukiernictwa, współzałożyciel firmy Galeria Tortów Artytycznych w Krakowie, pasjonat wykonawstwa w karmelu i dragancie


Program prezentacji cukierniczych:
11.00-11.45 - cake desing-figurki – Ania Daraż (Niezłe Ciacho)
12.00-12.45 - monoporcje, desery - Piotr Jastrzębski (Master Martini)
13.00-13.45 - antygrawitacyjny tort 3D - Damian Wiśniewski (Creative Pastry Chef)
14.00-14.45 - wyroby czekoladowe-praliny i czekoladki - Sebastian Szmyd (Master Martini)
15.00-15.45 - eksponat z karmelu -  Rafał Macała (Pracownia Tortów Artystycznych)

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji