...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Jarka Šípková i jej kwiat piwonii - szkolenie w Katowicach, 13 października 2017 r.

Któż nie pamięta sympatycznej dekoratorki z Czech, specjalistki od kwiatów i jurorki pierwszej edycji Cake Festival Poland 2016 r.? Jarka Šípková znów powraca do Katowic, oczywiście w związku z najsłodszym wydarzeniem Polski! W październiku specjalistka od kwiatów poprowadzi autorskie warsztaty tworzenia cukrowej piwonii.

Jarka Šípková to jedna z niedoścignionych mistrzyń florystyki cukierniczej. Od blisko 10 lat zajmuje się dekorowaniem tortów, a jej oczkiem w głowie są kwiaty z masy cukrowej. Jej styl to połączenie finezji i dokładności, które w efekcie daje przepiękne odwzorowanie natury w całej okazałości i drobnych szczegółach. Cukrowe kwiaty i ich aranżacje, wykonane przez czeską dekoratorkę, znajdują uznanie profesjonalistów - od 2014 r. do 2016 r. w konkursach branżowych Jarka Šípková nie schodziła z pierwszych miejsc w swojej kategorii ("modelacja kwiatów cukrowych", "aranżacje kwiatowe").

Dla miłośników jej sztuki i cukrowej florystyki mamy dobrą wiadomość. 13 października br. (w piątek, dzień przed oficjalnym rozpoczęciem Cake Festival Poland) Jarka Šípková zdradzi tajniki modelowania piwonii podczas autorskich warsztatów, prowadzonych w kameralnym gronie. Koszt szkolenia dla jednej osoby to jedynie 490 zł.

KUP BILET

Warto dodać, że uczestnicy szkolenia otrzymają dodatkowo karnet na dwudniowy Cake Festival Poland.

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji