...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Jesienny niezbędnik - nowy Mistrz Dekoracji już jest!

Jak przetrwać jesień? Zanurzyć się pod kołdrę. Albo… zanurzyć się w bajeczny i kolorowy świat słodkiej dekoracji. Najlepiej w tym celu posłuży najnowszy numer Mistrza Dekoracji. A w nim - niezwykłe tutoriale oraz zaproszenie na Cake Festival Poland.

Podczas, gdy za oknem temperatura spada i robi się coraz bardziej szaro, w świecie słodkiej dekoracji temperatura właśnie zaczęła gwałtownie wzrastać. Po pierwsze, właśnie ukazał się najnowszy numer Mistrza Dekoracji. A ten stanowi preludium do kolejnego wydarzenia, który uczyni tę jesień jeszcze bardziej kolorową - Cake Festival Poland.

 

W numerze, tradycyjnie, sporą część poświęcamy na tutoriale. W słodkiej dekoracji króluje jesień - nasze autorki pokażą Wam zatem jak wyczarować tort w kolorach jesieni, Pani Jesień, jesienne owoce z masy cukrowej, ale też upiec tartę z musem dyniowym.

 

Prócz tego - coś na powitanie szkoły, bardzo modny w tym sezonie tort w stylu marmurowym i absolutny hit - dekoracja w stylu pin-up. I do tego rybka 3D. Złota rybka - taka do spełniania życzeń. A skoro spełniło się marzenie wielu dekoratorek o festiwalu słodkiej dekoracji, to czemu by się nie miało spełnić kolejne - o wygraniu głównej nagrody w konkursie?

 

Zostały już tylko dwa tygodnie do otwarcia bramek hali MCK w Katowicach. Nic dziwnego, że festiwal jest przewodnim tematem tego numeru. Znajdziecie tu szczegółowy harmonogram, opis niespodzianek przygotowanych przez wszystkich wystawców, a także pozostałych atrakcji towarzyszących. Tymczasem oddajemy Wam narzędzie do szlifowania swojego talentu - najnowszy numer Mistrza Dekoracji! Pamiętajcie - z nami każdy zostanie mistrzem dekoracji!

 

Zopraszamy do przejrzenia katalogu reklam numeru #06 lub pobrania pliku PDF (13MB)


Jak zdobyć Mistrza Dekoracji? Zamów już dziś prenumeratę! 

Koszt prenumeraty Mistrza Dekoracji (3 wydania)

na terenie Polski
60 zł wysyłka listem zwykłym
69 zł wysyłka listem poleconym

prenumerata zagraniczna - kraje UE
105 zł wysyłka priorytetowa
93 zł wysyłka ekonomiczna

Zamów:
Wpłata na konto z dopiskiem: prenumerata Mistrza Dekoracji od numeru 1/2016
Alior Bank 86 2490 0005 0000 4600 7333 2139

SWIFT: ALBPPLPW

Dane do faktury oraz wysyłki prześlij mailem lub przekaż telefonicznie
prenumerata@MistrzDekoracji.pl
tel. 881 610 660

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji