...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Jubileuszowa Konferencja

Weź udział w XX Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Postępy w technologii tłuszczów roślinnych”.

Organizatorzy:

Dział Przetwórstwa Tłuszczów, Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu.

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie.

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.

Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju.

 

Konferencja będzie obejmowała następujące bloki tematyczne:

1. Aspekty żywieniowe tłuszczów roślinnych,

2. Oleje roślinne – technologia, jakość,

3. Modyfikacja tłuszczów w procesach technologicznych,

4. Produkty tłuszczowe na rynku krajowym – oleje, oliwa z oliwek, margaryny, tłuszcze cukiernicze, frytury, tłuszcze mleczne,

5. Problemy jakościowe, metody analityczne i zgodność z CEN i ISO,

6. Niespożywcze kierunki zastosowania olejów i tłuszczów.

 

Prace naukowe prezentowane będą w formie wykładów, doniesień i posterów.

W czasie trwania Konferencji przewidziane są ekspozycje firm zagranicznych i krajowych związanych z branżą tłuszczową w powiązaniu z informacją o profilu ich działania. Przewidujemy wydrukowanie recenzowanych materiałów konferencyjnych zawierających teksty wystąpień i prac naukowych w czasopiśmie naukowym „Postępy  Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego”. W Konferencji biorą udział przedstawiciele uczelni, zakładów tłuszczowych, firm współpracujących z przemysłem tłuszczowym z Polski  oraz krajów europejskich.

Termin: 29-31 maja 2012 roku.

Miejsce: Centrum Wypoczynkowo-Szkoleniowe „GWAREK”, ul. Wczasowa 49, 43-450 Ustroń
www.gwarek.ustron.pl

Więcej informacji [link]

 

Wstępny program konferencji:

29.05.2012 (wtorek)

 przyjazd uczestników, zakwaterowanie,  kolacja w  restauracji  - od godz. 1800

30.05.2012 (środa)

 program naukowy - wykłady, referaty, postery, wystawa i degustacja produktów

 tłuszczowych,  uroczysta kolacja

31.05.2012 (czwartek)    

 program naukowy - wykłady, referaty, postery, wystawa produktów tłuszczowych,

 podsumowanie Konferencji,

 program turystyczny,

01.06.2012 (piątek)

 Śniadanie, wyjazd do domu. 

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji