...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , KOMPLET Polska, materiał promocyjny

KOMPLET Jajko Wielkanocne

autor: Komplet Polska

RECEPTURA na 12 sztuk

Ciasto
1000 g KOMPLET Gourmet Muffin
40 g pasty zabajonej
230 g oleju spożywczego
450 g jaj
250 g wody
-----------------------
1970 g

Dodatek do ciasta
75 g wiórek dekoracyjnych, ciemnych

Dekoracja
120 g polewy żelowej z KOMPLET Kiddy Gel Favourite Morelowy  (patrz: receptura podstawowa poniżej)
60 g KOMPLET Neuschnee
---------------------------                                    
180 g

2225 g łączna ilość

                      

Wykonanie
Wszystkie składniki ciasta połączyć w miesiarce i wymieszać na szybkim biegu.
czas napowietrzania: około 3 minut
Dodać ciemne wiórki dekoracyjne i zamieszać. Masę wyłożyć na papierową formę do pieczenia KOMPLET Jajko Wielkanocne  i upiec.

naważka: około 170 g / 1 szt.
temperatura pieczenia: około 170-180 °C
czas pieczenia: około 35-40 minut

Po ostygnięciu wierzch ciasta posmarować polewą żelową z żelową z KOMPLET Kiddy Gel Favourite Morelowy i posypać KOMPLET Neuschnee.



KOMPLET Kiddy Gel Favourite Morelowy

receptura podstawowa
1000 g KOMPLET Kiddy Gel Favourite Morelowy    
500 g wody
---------------------------------------------------------------------                                                                     
 1.500 g   łączna ilość

                                         
Wykonanie
KOMPLET Kiddy Gel Favourite Morelowy wymieszać z wodą i podgrzewać do całkowitego rozpuszczenia, nie doprowadzając do zagotowania.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez KOMPLET Polska

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji