Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę...
Podobne artykuły
W zakładzie i w domuZdrowy chleb to nie tylko dobry skład...Co wiesz o formach wypiekowych? Aluminium kontra KwasówkiDlaczego (TAK) stal kwasoodporna – ponieważ od ponad 10 lat jest jedynym materiałem, który posiada pełny atest „do kontaktu z żywnością” bez wyłączenia produktów o charakterze kwaśnym, nie rdzewieje,nie ma żadnych powłok, które można zarysować, jest wytrzymały i w pełni bezpieczny do wypieku prawdziwego, dobrego chleba na naturalnym zakwasie. Wystarczy dobra emulsja do natłuszczania i nie potrzebujemy żadnych kosztownych powłok nieprzywierających. Dzięki tłuszczowi chleb ma szlachetny, piękny zapach i smakuje jak dawniej. Formy można bezpiecznie myć w zmywarkach!
kontakt dla użytkowników domowych:
e-mail sklep@korzeniewscy24.pl | www.korzeniewscy24.pl
strona w budowie, zapraszamy na facebook.com/korzeniewscy24
FORMY ZE STALI KWASOODPORNEJ TO POŁĄCZENIE TRADYCJI Z BEZPIECZNYM, ZDROWYM I EKONOMICZNYM WYPIEKIEM
Tradycyjny, smaczny chleb na naturalnym zakwasie to nie tylko dobry skład, ale również odpowiednia forma przeznaczona do kontaktu z żywnością o charakterze kwaśnym, niezagrażająca zdrowiu konsumenta.
STARANNE WYKONANIE , NIESZKODLIWY MATERIAŁ ,WYTRZYMAŁOŚĆ – to cechy, które składają się na jakość formy.
Jej wytworzenie wymaga czasu i wiedzy, dlaczego koszt dobregoproduktu może być nieco wyższy niż tego przeciętnego. Ale to produkt warty tej ceny.
kontakt dla piekarzy:
e-mail biuro@korzeniewscy.eu | www.korzeniewscy.eu
strona w budowie, zapraszamy na facebook.com/korzeniewscyeu