...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kamil Szulc nowym szefem Akademii Czekolady

Perfekcjonista z prestiżowymi nagrodami na koncie, czyli właściwy człowiek na właściwym miejscu. Kamil Szulc przejmuje pałeczkę po Macieju Majzonie-Wójtowiczu w szefowaniu łódzkiej Akademii Czekolady.

Akademia Czekolady Callebaut to jedno z pierwszych miejsc szkoleniowych dla cukierników w Polsce. Od wielu lat to właśnie tam cukiernicy i chocolatierzy szkolą się pod okiem polskich i zagranicznych mistrzów fachu. Kilka dni temu poznaliśmy nowego szefa akademii - Kamila Szulca. Swoją kandydaturę zgłosił po tym jak dowiedział się, że jego porpzednik, Maciej Majzon Wójtowicz rezygnuje z funkcji. 

Kamil Szulc jest tegorocznym zdobywcą złotego medalu w Mistrzostwach Polski na Deser Talerzowy. Doświadczenie zawodowe zdobywał najpierw w Francji, a potem w wielu prestiżowych miejscach w Polsce, m.in. w jednej z najlepszych cukierni butikowych  - Kaiser Patisserie. 

 


- Uważam, że to duże wyzwanie ale też dlatego zdecydowałem się na ten krok i wysłałem swoją kandydaturę. Praca jako szef Akademii wymaga też wielu innych umiejętności, więc napewno pozwoli mi się rozwinąć na innych płaszczyznach, co jest dla mnie interesujące - mówi Kamil Szulc i dodaje. - Czuję pewną odpowiedzialność, ale również mam dużo dobrej energii, którą chcę jak najlepiej wykorzystać.

Czekolada zawsze była przez niego wyjątkowo cenionym produktem cukierniczym.  - Czekolada zawsze była mi bliska, prywatnie i zawodowo jest bardzo różnorodnym i wdzięcznym produktem o wielu zastosowaniach i ciągle możemy się czegoś o niej dowiedzieć - deklaruje.

 

   


Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji