Przedstawiamy Państwu nowy produkt – kasty do odroczonego wypieku marki ERG-System.
Podobne artykuły
Ul pełen chleba, bagietek i bułekZobacz rzemieślniczą piekarnię przyszłości wg studentów Le Cordon BleuChleb jest kobietąPodczas ich produkcji zastosowaliśmy materiały najwyższej jakości, dzięki czemu kasty są bardzo wytrzymałe. Zakres temperatur od -20°C do 90°C pozwala na ich mrożenie i mycie w wysokich temperaturach.
Technologia OWP umożliwia wypiek w czasie regulowanym w zależności od potrzeb w piekarni lub poza nią (w punktach piekarniczych) o każdej porze dnia, przez 7 dni w tygodniu, zapewniając urozmaicony asortyment. Ponadto, półprodukty i wyroby gotowe można eksportować na duże odległości. OWP eliminuje koszty związane z logistyką produktu. Dla klientów stosujących technologię OWP produkt marki ERG-System to doskonały wybór.