...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Agart Pro, materiał promocyjny

Kefir i lody - połączenie dla smakoszy

Spożycie kefiru systematycznie wzrasta. Podążamy za tym trendem. Nasza nowa propozycja przeznaczona jest dla zainteresowanych połączeniem kefiru i lodów.

Okazuje się, że kefir, czyli napój z przefermentowane­go mleka bogaty w probiotyki, może być doskonałą bazą do tworzenia lodów. Jeśli więc kochasz lody i uwielbiasz smak kefiru, ta propozycja jest dla ciebie. Wszystkim, którzy zajmują się produkcją i sprzedażą lodów rzemieślniczych, ofe­rujemy trzy nowe smaki lodów, gotowe do użycia, kolorowe i oryginalne. Zapro­jektowane tak, aby połączyć smak kefiru z owocami, warzywami czy różnymi ga­tunkami zbóż. Kefir Purple Bomb, czyli fioletowa kefirowa bomba, z pewnością zaskoczy klientów. Ja­gody, czerwone winogrona, buraki i czarna marchewka to połączenie, którego warto spróbować.

 

Kefir Multivita to propozycja nieco mniej ekstrawagancka, ale kto nie lubi połączenia pomarańczy, ananasa i mango w lodach? I wreszcie trzecia opcja – Quinoa – chrupią­ce ziarna komosy ryżowej. Samo zdrowie! Naszą ofertę dopełnia propozycja dla pro­fesjonalistów – Kefir 50 Gelato Master School. Jest to produkt w proszku, zawie­rający 40% kefiru w proszku o naturalnym smaku, bez barwników. Jest rozpuszczal­ny na zimno, podczas przetwarzania nie musi być poddawany obróbce termicznej, aby zachować smak i właściwości. Produkt można stosować jako dodatek do każdej bazy mlecznej. Użycie Kefiru 50 Gelato Master School zmienia smak bazy mlecz­nej na kefirową.

więcej o programie >

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji