...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Kilka inspirujących dni z Diego Lozano

Perfekcja wykonania nowoczesnych deserów, wyraziste, zaskakujące i kaskadowo przechodzące smaki oraz różnorodność struk­tur – tak w kilku słowach można podsumować spotkanie ze sztuką cukierniczą słynnego brazylijskiego mistrza Diego Lozano.

W dniach 19-21 czerwca br. w Międzynarodowej Szkole Sztu­ki Kulinarnej Ashanti w Łodzi Diego Lozano poprowadził in­tensywne szkolenie z deserów, ciast i makaroników. Dodatkowo 22 czerwca można było wziąć udział w pokazach demonstracyjnych i przyjrzeć się technikom pracy stosowanym przez sympatycznego Brazylijczyka, uczestnika World Chocolate Masters. Ciekawe i róż­norodne tekstury, estetyka wykonania i przede wszystkim dużo niesamowitych smaków, w których słodycz była dobrze wyważona – to wszystko robiło pozytywne wrażenie na uczestnikach szkoleń, wśród których nie brakowało doświadczonych mistrzów. W opinii uczestników był to pożytecznie spędzony czas i dobrze zainwesto­wane pieniądze.
Kolejne szkolenia z Diego Lozano w Ashanti już na począt­ku 2018 r.

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji