...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kolejny lokal Bakery otwarty

W Browarach Warszawskich została otwarta piekarnia specjalizująca się w polskim i francuskim pieczywie, tzw. wyrobach viennoiserie. To już drugi lokal rzemieślniczego konceptu piekarniczo-cukierniczego pod marką BAKERY w ramach grupy Enata Bread. Szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta.

Piekarnia BAKERY Browary Warszawskie otoczona nowoczesną, ergonomiczną i designerską architekturą jest otwarta z trzech stron, oszklona dużymi taflami szyb od podłogi po sufit. Gości lokalu, którzy mogą obserwować każdy szczegół i etap produkcji, wita neon z hasłem: „Komu się dzisiaj upiecze?”.

 

 

Konceptem zarządza Bartłomiej Rychcik, twórca grupy Enata Bread, a szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta, absolwent irlandzkiej Killybegs Culinary College specjalizujący się w wyrobach viennoiserie. Sporo z nich znalazło się w menu piekarni - croissanty, pain au chocolat, pain aux raisins, pain aux noix de pécan czy danish z przeróżnymi nadzieniami. BAKERY Browary Warszawskie oferuje też pieczywo, kanapki i wyśmienitą kawę.

 

 

 Piekarnia zagospodarowała lokal o powierzchni 100 metrów kwadratowych. Oprócz produkcji z nowoczesnym sprzętem – piecami czy dwuramiennymi mieszalnikami imitującymi pracę ludzkich rąk – w lokalu znajdują się różne warianty miejsc dla klientów: do odpoczynku, pracy, spotkań z rodziną, przyjaciółmi, znajomymi czy partnerami biznesowymi. 

 

 

 BAKERY to koncept elitarny, zlokalizowany w miejscach typu premium: centrach biznesowych i zrewitalizowanych obiektach historycznych. Strategia rozwoju konceptu zakłada powstanie maksymalnie kilku punktów w Warszawie i innych dużych aglomeracjach. Pierwszy lokal tej marki powstał rok temu na warszawskim Wilanowie.

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji