...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Polskie masy i czekolady plastyczne

Jesteśmy młodą firmą, która podjęła wyzwanie i postawiła na produkcję polskich mas i czekolad plastycznych. Do ich produkcji używamy wyłącznie wysokiej jakości czekolady belgijskiej, nie stosujemy sztucznych barwników. Nasz produkt to najwyższa jakość w najlepszej cenie.

Oferujemy:

Czekolada Plastyczna Chocolate Modeling
- najwyższej jakości produkt tworzony w oparciu o sprawdzone francuskie receptury, na bazie najlepszych belgijskich czekolad - ponad 70% zawartości samej czekolady! Idealna do tworzenia figurek oraz powlekania tortów. Opakowania: 250 g, 500 g oraz 1 kg.

Masa Czekoladowa Pastry Modeling - idealnie łączy zalet masy cukrowej z wyjątkowym smakiem i zapachem czekolady. Powstaje na bazie belgijskiej czekolady z zawartością ponad 30% samej czekolady. Można z niej wyczarować dekoracje, powlekać torty w stylu angielskim i nie tylko. Opakowania: 250 g, 500 g oraz 1 kg.

Masa Cukrowa Sugar Modeling - ogromną ich zaletą jest naturalna biel uzyskiwana bez stosowania sztucznych i chemicznych barwników. Jest idealna do powlekania tortów oraz tworzenia płaskich i drobnych figurek. W odróżnieniu od tradycyjnych lukrów plastycznych jest mniej słodsza i smaczniejsza. Opakowania: 300 g, 500 g oraz 1 kg.

Zapraszamy do współpracy

2BE Spółka z o.o.
ul. Katowicka 151
41-705 Ruda Śląska
tel. 603 488 267, 605 464 067, 32 242 21 79
2bespzoo@gmail.com
www.2bespzoo.pl

www.facebook.com/2bespzoo

Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji