...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Konferencja: Dobra żywność - tradycja, jakość, perspektywy

10 października br. w Jabłonnej odbędzie się ogólnopolska konferencja "Dobra żywność - tradycja, jakość, perspektywy", zorganizowana przez firmę JARS. Tematyka spotkania skupi się na wyzwaniach, przed którymi stoją producenci dystrybutorzy żywności w kwestii odpowiedzialności za produkowane i sprzedawane artykuły spożywcze.

W spotkaniu zorganizowanym w Pałacu PAN w Jabłonnej udział wezmą m.in. uznane autorytety naukowe z SGGW, PAN, PZH, Instytutu Ogrodnictwa. Program konferencji składa się z 3 paneli dyskusyjnych:

Panel I: Produkcja żywności wczoraj, dzisiaj i jutro

- Polskie tradycje w produkcji żywności i udział Firm Rodzinnych
- Slow Food, czyli alternatywa dla Fast Foodów
- Nowe trendy w produkcji żywności

Panel II: Bezpieczeństwo żywności - na co zwracać uwagę?

- Systemy jakości a bezpieczeństwo żywności
- Zafałszowania żywności
- Żywność bezpiecznie zapakowana

Panel III: Żywność ekologiczna

- Gospodarstwa ekologiczne czy zintegrowane?
- Żywność ekologiczna w Polsce - mity i fakty

Udział w konferencji jest bezpłatny. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o wcześniejszą rejestrację poprzez formularz zgłoszenia, podany na dole strony www.jars.pl/konferencje.html

Termin i miejsce konferencji: 10 października 2013, Polska Akademia Nauk, Dom Zjazdów i Konferencji, ul. Modlińska 105, Jabłonna

 

Więcej informacji:

JARS Sp. z o.o.

e-mail: konferencje@jars.pl
tel. 664 019 295

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji