Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r., Hotel Marriott w Warszawie.
„Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r.
W programie:
- Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych.
- Izomery trans w środkach spożywczych.
- Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności.
- Nowe składniki żywności – zasady stosowania.
- Substancje pomagające w przetwarzaniu.
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja przeznaczona jest dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych: działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii oraz osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
Kontakt:
Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel. 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”