dodano , Redakcja PS

Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP: Składniki żywności - aktualne wymagania prawne

Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza na konferencję "Składniki żywności - aktualne wymagania prawne". Spotkanie odbędzie się 3 marca br. w Hotelu Marriott w Warszawie.

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

Termin: 3 marca 2016 r.

W programie przewidujemy:
• dodatki do żywności i enzymy – status prac legislacyjnych, Zapisy i szczegóły – i ostatnie zmiany przepisów
• aromaty do żywności – wymagania i zmiany prawne
• nowa żywność stosowana jako składnik produktu spożywczego
• składniki odżywcze w produktach spożywczych – określanie zawartości do celów znakowania
• ilościowa zawartość składników w produktach spożywczych – QUID


ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONFERENCJI

Zapisy i szczegóły >>

10% zniżki przy rejestracji do 17.02.2016 r.
25% zniżki dla prenumeratorów „Food-Lex"

 

Kontakt
Telefon:    +48 22 830 70 55
Fax:    +48 22 830 70 56
Email:    biuro@pfpz.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Majowy Mistrz Branży pod znakiem tortów, stylowego dekorowania i wegańskiego cukiernictwa. Jak Agnieszka Paczóska wprowadziła Planetę Tortów na artystyczną orbitę i co chce osiągnąć w biznesie? Czego szuka w czekoladzie belgijski mistrz Patrick Aubrion, współtwórca Ruby?

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji