...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Konkurs Dobry Chleb - trwają zgłoszenia

Do 24 sierpnia br. do godz. 12.00 można przesyłać próbki chleba oraz zgłaszać udział w konkursie "Dobry Chleb". Ogłoszenie wyników nastąpi podczas XIV Święta Chleba w Radomiu na 2 września 2012 r.

W konkursie będą oceniane: chleb pszenno-żytni, chleb żytni oraz chleb z dodatkami. Celem oceny jest wyłonienie pieczywa najwyższej jakości oraz przyznanie dyplomów.

Zasady oceny pieczywa

1. Ocena pieczywa będzie przeprowadzona komisyjnie na podstawie cech organoleptycznych produktu
2. Pieczywo będzie oceniane anonimowo
3. Ilość dostarczonego pieczywa: 2 sztuki

Informacje dołączone do pieczywa

Oprócz danych producenta należy podać nazwę pieczywa wraz z opisem wyrobu, czyli podaniem składników.
Regulamin konkursu dostępny na www.cechpiekarzy.radom.pl

Zasady uczestnictwa:

Zgłoszenie uczestnictwa oraz dostarczenie pieczywa do dnia 24 sierpnia 2012 r. do godz. 12.00 do Akademii Piekarskiej; Milejowice (k. Radomia) ul. Cerekiewska 55, 26-652 Zakrzew

Uroczyste ogłoszenie wyników nastąpi podczas XIV Święta Chleba w Radomiu 2 września 2012 roku. Producenci najlepszego pieczywa zostaną nagrodzeni.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie, bo naprawdę warto!

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji