...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Konkurs fotograficzny "BAKALIE w pieczywie"!

Piekarze i miłośnicy domowych wypieków, stańcie do najfajniejszej rywalizacji na zdjęcia Waszych chlebów! Tym razem należy własnoręcznie upiec chleb z bakaliami, stworzyć klimatyczną aranżację wokół produktu i samodzielnie zrobić zdjęcie. Dla najlepszych prac - nagrody. Konkurs trwa do 30 kwietnia.

Redakcja Mistrza Branży oraz organizator i sponsor konkursu Piotr Połomski (administrator grupy „Domowy Piekarz”)  zapraszają RZEMIEŚLNIKÓW PIEKARSTWA oraz MIŁOŚNIKÓW DOMOWYCH WYPIEKÓW do wspólnej zabawy - konkursu fotograficznego pt. "Bakalie w pieczywie".

Aby wziąć udział w konkursie, należy w dniach 10-30 kwietnia br. wykonać zadanie konkursowe.

  1. Wykorzystaj bakalie w cieście. Może to być chleb, bułki, ciasto drożdżowe, croissanty, rogale, brioche, baby, chałki, chały... Wypiek musi być drożdżowy lub na zakwasie. Torty, tarty i inne typowo cukiernicze NIE BĘDĄ przyjmowane.

  2. Zrób zdjęcie najlepiej, jak potrafisz (pamiętaj dobre światło to klucz do dobrego zdjęcia)

  3. Opublikuj zdjęcie Twojego wypieku na Twoim prywatnym profilu Facebook (zdjęcie musi mieć uprawnienia publiczne), z krótkim opisem, co przedstawia zdjęcie (mile widziany hashtag #KonkursBakalie2019)

  4. Umieść link do Twojego zdjęcia w komentarzu do niniejszego postu konkursowego na grupie Domowy Piekarz.

  5. Zaproś znajomych, aby oddawali "serducho" na Twoje zgłoszenie :)

Jakie są nagrody w konkursie?
Nagrodą w konkursie jest jeden zestaw zawierający:
- 1 x książka "Moc kokosa"
- 3 x szablon do dekoracji pieczywa z grubej, miękkiej folii

Czy są specjalne wymagania zasady?

  • Uczestnicy mogą zgłaszać wyłącznie zdjęcia własnego autorstwa, wypieków które samodzielnie upiekli.

  • Jeden Uczestnik może zgłosić maksymalnie 3 prace w konkursie

  • Zwycięzcy zostaną ogłoszeni na grupie "Domowy Piekarz", w portalu MistrzBranzy.pl oraz powiadomieni przez Messenger.

  • Zwycięzcy wyrażają zgodę do nieodpłatnego udostępnienia organizatorowi praw autorskich do prac w nieograniczonym czasie.

  • Nagrody zostaną wysłane przez organizatora, na koszt organizatora tylko na terenie Polski.

  • Nagrody nie podlegają wymianie na równowartość pieniężną

  • Przystępując do zabawy konkursowej, akceptujesz zasady i regulamin konkursu

Życzymy powodzenia i super zabawy

Bieżące wydanie czasopisma

Dariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji