...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Kraina Bitej Śmietany - szkolenie

Przekładanie, obkładanie, barwienie i dekorowanie - wszystko, co chcielibyście wiedzieć o bitej śmietanie - już w lipcu na szkoleniu w Akademii "Słodka Kreacja"!

Dekoracja tortu to nie tylko praca z masą cukrową. Do łask coraz częściej powraca bita śmietana, która może stanowić zarówno wypełnienie tortu jak i jego wierzchnią warstwę. Dzięki różnego rodzaju szprycom można wykonywać z niej fantazyjne wzory oraz kształty, tworząc niezwykłe dekoracje, które oczarują każdego!

Wszystkich, którzy chcą stać się mistrzami bitej śmietany, Akademia Dekoracji Tortów "Słodka Kreacja" zaprasza na trzy dniowe szkolenie.  Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w wybranych dniach. Praca odbywa się na atrapach tortów, które są obsmarowywane bitą śmietaną a następnie zdobione własnoręcznie wykonanymi przez uczniów ozdobami. Każdy uczestnik będzie mógł zabrać wykonane przez siebie prace oraz zostanie uhonorowany dyplomem. 

Dzień I (13.VII.2015)

Podstawy pracy z bitą śmietaną
- teoria i składanie tortu z obsmarowaniem
- nauka szprycy u góry i ułożenie kwiatków w odpowiedni sposób
- Wykończenie boku tortu różnymi rodzajami falbanek z bitej śmietany
- Wykonanie dekoracji bajkowej wylanymi żelami.

 

 

Dzień II (14.VII.2015)

Obłożenie tortu i wykończenie dołu wraz z wykonaniem napisów - Kubuś Puchatek i Myszka Mini. 

 

 

Dzień III (15.VII.2015r)

Torty 3D, czyli przestrzenne
- składanie tortu
- formowanie kształtu i obsmarowanie kremem,
- nakładanie masy cukrowej,
- dekoracyjne wykończenie boku i góry tortu,
- wykrawanie napisu przy użyciu różnych rodzajów wykrawaczek do liter.

 

 

Termin: 13-15 lipiec 2015

Miejsce: Akademia "Słodka Kreacja", ul. Piłsudskiego 2f, Police (woj. zachodnio-pomorskie)
Cena: 1 dzień – 500 zł, 2 dni – 900zł, 3 dni(komplet) –1200 zł.

Zapisy: slodkakreacja@op.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji