...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kreacje - relacja ze spotkania autorskiego

Świeżo wypieczone croissanty, doskonała atmosfera, garść dodatkowych informacji oraz zapowiedź kolejnych publikacji. Zobaczcie jak wyglądała oficjalna premiera najważniejszej polskiej publikacji branży cukierniczej.

Choć publikacja Kreacje Iwaniuk Rosiński Wiśniewski jest w sprzedaży już od wakacji, ze względu na sytuację epidemiologiczną, jej oficjalna premiera oraz spotkanie autorskie miały miejsce w Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre w Pruszkowie 21 września. Spotkanie otworzył właściciel firmy Sempre, Sławek Szewczyk. 

 

 

Na spotkanie przybyło sporo zainteresowanych, którzy mogli zaopatrzyć się w książkę z autografami autorów - Michała Iwaniuka, Macieja Rosińskiego oraz Macieja Wiśniewskiego. Ci opowiedzieli o pracach nad nią, a także zapowiedzieli premierę świątecznej odsłony Kreacji (premiera już w listopadzie!). Oprócz opowieści, spotkanie miało część praktyczną, do której zaproszono również uczestników, którzy pod okiem mistrzów mogli stworzyć monoporcje. Goście zostali poczęstowani także świeżo wypieczonymi croissantami z marakują oraz limonką i olejem z pestek dyni i słonecznika. 

 


Na spotkaniu pojawiły się znane branżowe osobowości, m.in. Bożena Sikoń-Wojtal, Iga Sarzyńska, Lech Truskolawski, Wojciech Rzepecki i Tomasz Korfel. Część z tych nazwisk będzie również współautorami trzeciej publikacji z cyklu Kreacje, w której każda ze specjalizacji będzie przedstawiona przez konkretnego eksperta.

 

 

Oficjalna premiera Kreacji zbiegła się z premierą jesiennego wydania Mistrza Branży. Okoliczności te są o tyle szczególne, że po kilkumisięcznej przerwie wydawania magazynu online, wróciliśmy (na stałe!) do wydania drukowanego. A na spotkaniu obecny był również gość głównego wydania, który jest twarzą naszej aktualnej okładki - Tomasz Deker.

 


Za zdjęcia w kolejnych książkach odpowiadać będzie również Jakub Wilczek, ceniony fotograf branży kulinarnej, który również uwiecznił spotkanie.

 


Książka Kreacje od teraz dostępna jest również w naszym sklepie internetowym >>> KLIK! 

Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji