...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Krótkometrażowa historia Akademii Mistrza w torcie Marcina Kaczora

Cukiernik Marcin Kaczor z wrocławskiej Cukierni S.C. Jaworscy najciekawiej zinterpretował temat konkursu "Akademia Mistrza –
Tam, gdzie smak staje się sztuką”. Jego tort pomysłowo uchwycił krótką historię Akademii Mistrza i zdobył uznanie jurorów, na czele z Mieczysławem Chojnowskim.

Od prostych i małych tortów przykuwających uwagę elegancją czy pietyzmem wykonanych dekoracji, po większe i rozbudowane prace, które zaskakiwały pomysłem na zinterpretowanie tematu – tak w skrócie można scharakteryzować prace, które zostały przygotowane na konkurs z okazji 5-lecia Akademii Mistrza.

Wśród 10 prac wyłoniono trzy prace, które zyskały najwięcej punktów:

1. miejsce: Marcin Kaczor z Cukierni S.C. Jaworscy, Wrocław

[img]3601[/img]

[img]3602[/img]

[img]3603[/img]

2. miejsce: Marek Ast z Firmy Dekor.Ast, Rakoniewice

[img]3604[/img]

3. miejsce: Sławomir Kępa z Cukierni Mazurek, Tomaszów Mazowiecki

[img]3615[/img]

[img]3616[/img]

Warto przyjrzeć się również pracom pozostałych siedmiu uczestników konkursu.

Maciej Majzon-Wójtowicz, Dom Czekolady s.c., Gdynia

[img]3607[/img]

Katarzyna Jarzynka, Cukiernia Kazimierz Zieliński, Żuromin

[img]3612[/img]

Patryk Szczepański, Cukiernia "Grand Hotel", Sopot

[img]3610[/img]

[img]3611[/img]

Mariusz Knap, Cukiernia "Cieplak", Dąbrowa Górnicza

[img]3606[/img]

Marek Heliosz, Cukiernia "Kuźnik", Rybnik

[img]3609[/img]

Kacper Mazurek, Cukiernia "Mazurek", Tomaszów Mazowiecki

[img]3613[/img]

Janusz Suszycki, Cukiernia "Ptyś" s.c., Zagań

[img]3614[/img]

 

CZYTAJ RÓWNIEŻ:

Konferencja: Akademia Mistrza - wspomnienia i plany na przyszłość

Dziś finał konkursu "Akademia Mistrza ‒ Tam, gdzie smak staje się sztuką"

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji