...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Krzysztof Kopciński rusza z nowym projektem

Znany i ceniony pastry chef zaprasza na autorską stronę internetową, na której dzieli się swoimi recepturami i doświadczeniem.

Prowadzenie kanału w mediach społecznościowych przez cukiernie oraz pastry chefów to dziś już niemal standard i element obowiązkowy. To nie tylko sposób dodatkowej promocji, ale też dzielenie się doświadczeniem, z którego mogą czerpać inni. A jednak social media, takie jak Instagram oraz Facebook to przede wszystkim same zdjęcia. By dzielić się również swoimi recepturami Krzysztof Kopciński poszedł o krok dalej i ruszył ze stroną internetową.

 

 

Znany polski pastry chef z bogatym doświadczeniem (w tym prestiżowe lokale, takie jak Tamka 43 lub restauracją N31 zafascynowany jest łączeniem różnych, wręcz przeciwstawnych smaków oraz przenikaniem faktur - od tych subtelnych i aksamitnych po zdecydowane i złożone w konsystencji. Receptury na tego typu nowoczesne desery i ciastka zaskakujące smakiem i zamknięte w ciekawej formie (takie jak mus limonkowo-kokosowy z tapioką i śliwką)znajdą wszyscy, którzy odwiedzą stronę. 

 


Krzysztof Kopciński oferuje również warsztaty kulinarne stacjonarne i wyjazdowe, live cooking, profesjonalne doradztwo i audyt.

 


Zobacz stronę internetową Krzysztofa Kopcińskiego >>> KLIK!


Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji