...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

World Food Warsaw 2014: Tylko do 15 marca można rezerwować stoiska na Międzynarodowe Targi Żywności w Warszawie

Międzynarodowe Targi Żywności World Food Warsaw 2014 zbliżają się wielkimi krokami. Impreza odbędzie się w dn. 9-11 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI, a jedynie do połowy marca można rezerwować miejsca, na to święto branży spożywczej.

rzedstawiciele ponad 20 krajów Europy i Azji zadeklarowali przyjazd na World Food Warsaw 2014. Impreza jeszcze się nie zaczęła, a już strona www organizatora staje się platformą biznesową do wymiany kontaktów. Przykładowo: Hiszpańska firma z przedstawicielstwem w Polsce poszukuje producentów żywności głównie z branż: – produkcja mięsna – przetwory mięsne, wędliny – produkcja mieszanek piekarniczych i cukierniczych – produkcja wyrobów piekarniczych a także z branży producentów suplementów diety i żywności funkcjonalnej. Firm zagranicznych, które szukają kontrahentów w Polsce jest więcej.

Szczegółowe informacje: http://worldfood.pl/aktualnosci/

Organizatorzy przypominają też, że 15 marca upływa termin zgłoszeń dla osób i firm, które chcą zaprezentować się na imprezie. Będą przedstawiciele największych krajów Unii Europejskiej oraz Chin, Tajlandii, Zjednoczonych Emiratów Arabskich, czy Egiptu. Na imprezie spodziewa się około 100 firm z całego świata oraz kilka tysięcy gości, głownie kadry zarządzającej w branży spożywczej. Dla tych, którzy jeszcze nie zdążyli zarezerwować stoiska podajemy link do strony: http://worldfood.pl/wystawcy/zarezerwuj-stoisko/

Na wystawców i gości czeka bogaty program merytoryczny, który rozpocznie się tuż po oficjalnym otwarciu imprezy w dn. 9 kwietnia. Specjaliści z branży spożywczej będą mieli w czym wybierać, bo konferencje będą obejmowały m.in. branże: sadowniczą, mięsną, ekologiczną oraz ubezpieczeniową. Specjalne panele będą też poświęcone rynkom: wschodnim, francuskiemu oraz łotewskiemu. Ostatni dzień Warsaw Build 2014 upłynie pod znakiem jakości w produkcji mięsa i innej żywności, bezpieczeństwie i higienie w branży spożywczej oraz znakowaniu żywności i opakowań.

Szczegółowy program: http://worldfood.pl/program/

ITE Group i Lentewenc zapraszają na imprezę: importerów i eksporterów żywności oraz napojów, przedstawicieli sieci sklepów detalicznych, właścicieli sklepów i hurtowni spożywczych, producentów żywności i napojów, kierownictwo punktów HoReCa, właścicieli piekarni i cukierni, stowarzyszenia i władze lokalne.

Bieżące wydanie czasopisma

W listopadowym Mistrzu Branży piekarz i pasjonatka rzemieślniczego chleba opowiadają o swojej pasji, własnym rozwoju i konkursie Master Baker Bakepol. Sięgamy drzew i oswajamy nowe smaki z Małgorzatą Kalembą-Drożdż, zastępujemy cukier błonnikiem itd.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji