...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kulinarne święto w Lyonie!

Już dziś rozpoczynają się międzynarodowe targi branży gastronomicznej - Sirha Lyon. Jedne z najważniejszych na świecie.

Lyon to ważne miasto na gastronomicznej mapie Francji. Organizowane tam po raz 21 międzynarodowe, branżowe targi wpisały się na trwałe w lyoński i światowy kalendarz wydarzeń. Sirha – bo tak brzmi skrót od pełnej nazwy Salon International de la restauration, de l’hôtellerie et de l’alimentation – to już marka sama w sobie. Tegoroczne targi odbędą się od 19 do 23 stycznia. Powierzchnia, jaką przeznaczono dla wystawców i osób związanych z gastronomię jest imponująca. To wydarzenie zgromadzi ponad 4700 wystawców i marek z całego świata, którzy na 140 000 m2 i 14 pawilonach  zaprezentują innowacje i trendy w branży spożywczej.

 

 

Nowością tej edycji Sirha będzie forum dyskusyjne:  le Sirha Food Forum, gdzie ludzie związani z branżą wymieniać się będę swoimi doświadczeniami. Ważną częścią tego wydarzenia są konkursy np. Mistrzostwa Świata w Cukiernictwie, Mistrzostwa Francji w Piekarnictwie czy konkurs Bocuse d’Or, którego nazwa pochodzi od nazwiska guru francuskiej gastronomi, pochodzącego z Lyonu Paula Bocuse’a (1926 – 2018).  – Sirha pokazuje, jak dynamicznie rozwija się ta gałąź gospodarki zarówno we Francji jaki i na świecie. To miejsce spotkań wystawców i odwiedzających, którzy dzięki targom mogą nawiązać kontakty biznesowe i dostosować swoją ofertę dla potrzeb konsumentów – mówi Luc Dubanchet, dyrektor  Sirha Food et Sirha Lyon.

Sirha  >>> KLIK!

K.Sz.


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji