...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kulinarne tradycje Kujaw i Pomorza „na słodko” - konkurs

Uczniu, podejmij wyzwanie razem z mistrzem szkolącym lub nauczycielem zawodu! Wydobądź z słodkiej tradycji Kujaw i Pomorza to, co najlepsze i zawalcz o zwycięstwo!

Kujawsko-Pomorska Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy po raz pierwszy organizuje regionalny konkurs kulinarny pn. Kulinarne tradycje Kujaw i Pomorza „na słodko” i „na słono”. Inicjatywa ta, to doskonała okazja do tworzenia pozytywnego wizerunku gastronomii i jej tradycji w regionie, popularyzacji potraw regionalnych, doskonalenia umiejętności kulinarnych młodych osób z regionu, a także podniesienia prestiżu województwa kujawsko-pomorskiego.

 

 

Konkurs adresowany jest do uczniów branżowych szkół I stopnia, kształcących się w zawodzie kucharz, cukiernik z terenu województwa kujawsko-pomorskiego.

Niecodzienna formuła konkursu polega na pracy zespołowej ucznia wraz z nauczycielem zawodu/mistrzem szkolącym biorącym udział w procesie praktycznej nauki zawodu. Konkurs przebiegnie w dwóch etapach.

W ramach I etapu uczestnicy przygotują autorską prezentację multimedialną dania tradycyjnego kuchni kujawsko-pomorskiej wybranego w kategorii słone lub słodkie, wraz z propozycją jego podania. Do udziału w finale Konkursu (II Etapie) zostanie zakwalifikowanych 10 (dziesięć) Zespołów, których prezentacje multimedialne zostaną uznane za najbardziej ciekawe.  

Konkurs ma na celu wzmocnienie przede wszystkim relacji pomiędzy uczniami a pracodawcami/mistrzami szkolącymi/nauczycielami z regionu przekazującymi dziedzictwo kulinarne kuchni kujawsko-pomorskiej. Adepci zawodu z regionu pod przewodnictwem swoich mentorów będą rywalizowali o najdoskonalsze przygotowanie dania regionalnego.

 

 

Dla finalistów konkursu przewidujemy atrakcyjne nagrody w postaci wartościowych bonów na zakup sprzętu gastronomicznego.

Zgłoszenia do udziału w konkursie przyjmowane są do dnia 24.05.2018 r. kierując je na adres: Kujawsko-Pomorska Izba Rzemiosła  i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy ul. Piotrowskiego 11, 85-098 Bydgoszcz  lub drogą mailową:sekretariat@izbarzem.pl.

Ogłoszenie zwycięzców nastąpi podczas finału, który odbędzie się dnia 08.06.2018 r. w Bydgoszczy. 

 

 

Regulamin >>> KLIK!

Kontakt:  tel. 52 349 35 06, mail: izabela.goslinska@izbarzem.pl 

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji