...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Kwiaty cukrowe – wiosenny bukiet

Akademia tortownia.pl zaprasza na nowe szkolenie, które pomoże przygotować Wam piękne wiosenne kwiaty do dekorowania tortów. 18 kwietnia tego roku będziecie mieli okazję przywołać wiosnę w swoich wypiekach.

Każdy z uczestników wykona bukiecik wiosennych kwiatów nie prezentowaną dotąd metodą "sombrero".
Będzie mógł samodzielnie zrobić również dwa rodzaje liści oraz szereg łodyżek i gałązek umożliwiających połączenie kwiatów w efektowną kompozycję, a następnie zabrać ze sobą swoje dzieło

Siedem godzin pracy

Uczestnicy nauczą się wykonywać kwiaty cukrowe za pomocą techniki "sombrero", na przykładach żonkili i prymulek, wykorzystywania drucików cukrowych i taśm florystycznych do tworzenia naturalnie wyglądających łodyżek i drucików, a także wykonywania liści na drucikach z lukru plastycznego i taśmy florystycznej. Nie zbraknie bazi, wykonywanych techniką malowania kwiatów i liści oraz poznają sposoby wykorzystania kwiatowych kompozycji do dekoracji tortów.

Wszystko będzie czekało

Każdy uczestnik dostanie stanowisko pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia i potrzebne materiały: lukier plastyczny, barwniki, dodatki, materiały opakowaniowe. Organizatorzy gwarantują miłą atmosferę, drobny poczęstunek w przerwie, a także unikalny fartuch tortownia.pl i dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia.

liczba uczestników: od 7 do 10 osób
Terminy szkoleń: 18.04.2013, 10:00
Cena brutto (zawiera 23% VAT): 470 zł
Więcej informacji: www.tortownia.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji