...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Le Cordon Bleu w Warszawie

W czwartek 28 czerwca i piątek 29 czerwca Le Cordon Bleu ponownie odwiedzi Warszawę, aby zaprezentować słynne kursy, które zapewniają najwyższy poziom szkolenia w zakresie gotowania, cukiernictwa, enologii, dietetyki oraz zarządzania w gastronomii.

Jesteś zainteresowany podjęciem nauki na jednym z powyższych kierunków w najsłynniejszej szkole gastronomicznej świata? Jest znakomita okazja do poszerzenia wiedzy na temat Le Cordon Bleu! Podczas spotkania Le Cordon Bleu Pâtisserie Master Chef Matthew Hodgett przeprowadzi demonstrację, prezentując umiejętności oraz wiedzę, która jest przekazywana 20 000 studentów rocznie na całym świecie. Odpowie też na pytania dotyczące podjęcia nauki i kształcenia w każdej z 35 szkół Le Cordon Bleu na świecie.

Data: 28 czerwca 2018
Godzina: od 19.00 do 21.30
Lokalizacja: Cook Up Studio Warszawa-Mokotów, ul. Racławicka 99, 02-634 Warszawa
Wstęp wolny

ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ



Warszaty
Le Cordon Bleu Patiserie Master Chef Matthew Hodgett poprowadzi praktyczne zajęcia w zakresie cukiernictwa. Każda z uczestniczących osób będzie miała możliwość samodzielnie przygotować ciasto Fraisier - klasyk francuskiej pâtisserie. Podstawą jest biszkopt genueński nasączony kirschem i nadziewany kremem mousseline i świeżymi truskawkami. Będzie to doskonala sposobność nabycia praktycznych umiejętności w wypiekaniu. Przygotowane ciasto Fraisier, uczestnicy zabiorą ze soba pod koniec zajęć.

Data: 29 czerwca 2018
Godzina: od 18.30 do 21.00
Lokalizacja: Cook Up Studio Warszawa-Mokotów, ul. Racławicka 99, 02-634 Warszawa
Koszt: 250 zl

Zainteresowane osoby muszą mieć powyżej 18 lat. Liczba miejsc ograniczona.

ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ

Wszystkie pytania dotyczące demonstacji i warsztatów oraz spraw związanych z podjęciem nauki w Le Cordon Bleu, prosimy kierować do Jonathan Moses pod adres jmoses@cordonbleu.edu

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji