...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Letnie spotkania z sugarcraftingiem. Ania Daraż zaprasza na szkolenia

Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na letni cykl kursów z sugarcraftingu. Poznajcie styl angielski w wykonaniu znakomitej artystki sugarcraftingu Anny Daraż!

Tym razem Ania Daraż proponuje "rozpracować" styl angielski, tworząc torty bajkowe oraz trójwymiarowe (3D). Program kursów w czerwcu i lipcu obejmuje pracę z czekoladą i masą plastyczną, rzeźbę w cieście, tworzenie wyrafinowanych elementów dekoracyjnych oraz naukę cieniowania pudrami spożywczymi.

Harmonogram spotkań

11 czerwca
Kurs:
Torty 3D
Temat: koń
Rzeźba w prawdziwym cieście, oblekanie, tworzenie elementów imitujących metal, cieniowanie pudrami spożywczymi.
Stopień trudności:
i
Godziny: 11.00-17.00
Cena: 400 zł

25 czerwca
Kurs: Torty bajkowe
Temat: Wiewiór z „Epoki Lodowcowej”
Praca z czekoladą plastyczną.
Stopień trudności:
Cena:
300 zł
Godziny: 11.00-16.00

 

9 lipca
Kurs:
Torty 3D
Temat: Ryba
Rzeźbienie w prawdziwym cieście, oblekanie – tworzenie struktury, technika cieniowania z użyciem aerografu, tworzenie takich elementów, jak płetwy i błyszczące oko.
Stopień trudności: i
Godziny: 11.00-17.00
Cena: 400 zł

 

Każdy kurs jest organizowany w grupach min. 3 osoby, maks. 6 osób


Miejsce szkoleń: Tarnów, ul. Brandstaettera 8
Kontakt: tel. 519 539 131

 



www.niezleciacho.com

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji