...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Ashanti, materiał promocyjny

Lodowe szkolenia w ASHANTI

Ostatni moment, żeby przygotować się do sezonu lodowego 2021. Szkoła Kulinarna ASHANTI przygotowała z tej okazji blok szkoleniowy z zarządzania produkcją i produkcji lodów rzemieślniczych oraz tortów, a także monoporcji lodowych.

Szczegółowy harmonogram szkoleń tematycznych:

Profesjonalna lodziarnia cz.1 i 2
1-2 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/905-profesjonalna-lodziarnia-cz-1-i-2


Profesjonalna lodziarnia - komputerowe zarządzenie produkcją - warsztaty
3 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/907-profesjonalna-lodziarnia-komputerowe-zarzadzenie-produkcja-warsztaty


Profesjonalna lodziarnia - komputerowe zarządzenie produkcją - warsztaty
3 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/907-profesjonalna-lodziarnia-komputerowe-zarzadzenie-produkcja-warsztaty

 


Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze
24-25 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/716-lodowe-inspiracje-lody-rzemieslnicze


Lodowe torty i monoporcje
19-20 kwietnia 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/826-lodowe-torty-i-monoporcje

 

 



Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji