czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Lody, kawa i czekolada – dodatek specjalny 0

dodano ,Redakcja PS, materiał promocyjny

Lody na kółkach, czekolada z drukarki, cebula w pralinkach i wszystkie aromaty w jednym ziarenku kawy! – nasz specjalny dodatek nasyci każdego, kto szuka deserowych inspiracji z najwyższej półki.

Czy nowoczesna technologia jest jedyną słuszną drogą rozwoju współczesnego cukiernictwa? Producenci drukarek spożywczych 3D ogłaszają, że już wkrótce maszyny będą w  wyręczać w pracy cukierników. Nieco inne zdanie na ten temat ma słynny hiszpański mistrz czekolady – Ramon Morato, który twierdzi, że w pracy cukiernika najważniejsza jest... miłość do surowca, z którym się pracuje! Z całą pewnością pasję widać w tym, co robi Anna Szczepłek z Sztuki Czekolady oraz we wszystkich przygotowanych dla nas recepturach. Maciej Majzon-Wójtowicz udowadnia, że potrzebne jest również kreatywne podejście do tematu słodkości, a Krzysztof Barabosz, że dogłębna znajomość produktu.

Zapraszamy do wnikliwego zapoznania się z naszym specjalnym dodatkiem.

 


Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe